filmkvíz

Szimpatikus rosszfiúk és filmjeik KVÍZ

10+1 kérdésre keressük a jó válaszokat. Olyan fenegyerekekről kérdezünk, akik valamilyen hihetetlen módon kivívták a közönség szimpátiáját.

Jó játékot!

1995-ben Michael Bay első akciófilmjével mondhatni berobbant a filmvilágba. Martin Lawrence és Will Smith kemény zsarukat alakítanak. De hogy hívják őket a filmben?
Helyes!
Rossz!

-

1970-ben Bud Spencer és Terence Hill jószívű banditákként megmentették a telepeseket a gaz őrnagytól és embereitől. De hogy hívják az ördög jobb és bal kezét?
Helyes!
Rossz!

-

1988-ban a "Drágán add az életed!" igazi kultfilmmé vált, ezt a rangot pedig sokban a főgonoszt alakító zseniális Alan Rickman-nek köszönheti. Hogy hívták a karaktert?
Helyes!
Rossz!

-

Quentin Tarantino abszolút legsikeresebb filmje, mely újra felívelte John Travolta pályáját, és innentől kezdve Samuel L. Jackson karrierje is sínre került. Hogy hívják a két gengsztert?
Helyes!
Rossz!

-

Walter Matthau mint bérgyilkos, Jack Lemmon pedig mint összetört szívű flótás találkozik ebben a remek komédiában. Most csak a morcos, de mégis szerethető Matthau karakterének a nevére vagyunk kiváncsiak:
Helyes!
Rossz!

-

Denzel Washington Oscar-díjjal jutalmazott alakítása. A "Kiképzés" c. filmben egy olyan kábítószer-osztály nyomozóját alakítja, aki törvény felett érzi magát, mindent megtehet, beleértve a törvényszegést is. Mi a karakter neve?
Helyes!
Rossz!

-

A "Kánikulai délután" Sidney Lumet klasszikus krimije Al Pacino főszereplésével, mely egy túszdrámává váló bankrablásról szól. Hogy hívják Pacino karakterét?
Helyes!
Rossz!

-

Michael Mann eddigi legnagyobb elismerést kapott filmje, a "Szemtől szemben" a törvény két oldalán lévő főhős, a bankrabló Robert De Niro, és a munkáját szenvedélynek tekintő rendőrt alakító Al Pacino párbaját mutatja be. De mi De Niro figurájának a neve?
Helyes!
Rossz!

-

Ismét Pacino, ezúttal egyik legikonikusabb szerepe, "A sebhelyesarcú" c. Brian De Palma-filmben lévő karakterének a nevére vagyunk kiváncsiak:
Helyes!
Rossz!

-

John Travolta és Nicolas Cage talán életük legjobb szerepében brillírozhattak John Woo filmjében, az "Ál/Arc" c. akció-thrillerben. Mindketten megmutathatták, milyenek a törvény két oldalán, de talán Travolta játéka nyűgözte le jobban a nagyérdeműt. Mi Travolta karakterének a neve?
Helyes!
Rossz!

-

10+1 = 2001-ben kezdetét vette egy 10 éven át tartó utazás a mágia és varázslat birodalmába, ugyanis bemutatták a "Harry Potter és a bölcsek köve" c. filmet. Alan Rickman a kezdetektől fogva vitatott elbírálású, szigorú, s saját háza felé részrehajló tanárt alakított, akiről csak a 8 filmből álló történet végén derül ki az igazság. De hogy hívták a karakter nevét?
Helyes!
Rossz!

-

Oszd meg a kvízt, hogy láthasd az eredményed!


Szimpatikus rosszfiúk és filmjeik KVÍZ %%score%% jó válasz %%total%% kérdésből!

Oszd meg az eredményed!


Google+


0%
Bártfai Balázs

Recent Posts

Penny újság 2024 április 18-tól 24-ig

Penny újság 2024 április 18-tól 24-ig Penny újság 2024 április 18-tól 24-ig

3 hét ago

Magyar Péter Tisza párttal indul – itt az infó!

Magyar Péter Tisza párttal indul - itt az infó! Tisza Párt Tisztelet és Szabadság Párt…

4 hét ago

Penny szórólap 2024 április 11-től 17-ig

Penny szórólap 2024 április 11-től 17-ig Penny szórólap 2024 április 11-től 17-ig

4 hét ago

Penny reklámújság 2024 április 04-től április 10-ig

Penny reklámújság 2024 április 04-től április 10-ig Penny reklámújság 2024 április 04-től április 10-ig

1 hónap ago

Lidl akciós szórólap 2024 április 04-től április 10-ig

Lidl akciós szórólap 2024 április 04-től április 10-ig Lidl akciós szórólap 2024 április 04-től április…

1 hónap ago

Lidl akciós szórólap 2024 március 27-től április 3-ig

Lidl akciós szórólap 2024 március 27-től április 3-ig Lidl akciós szórólap 2024 március 27-től április…

1 hónap ago

This website uses cookies.