in ,

A fekete pénteki akció nem csak a weben hódít!

Hirdetés

Az akciózást nagyon sokan a hagyományos boltokban élvezik jobban, hiszen azonnal látják, hogy a nagy árengedmény ellenére egyben van az áru! Kézbe fogva nagyobb az öröm, hogy mekkora is a megtakarítás! Ezt szerencsére az idei fekete pénteki akcióban nálunk is észrevette néhány bolt!

akció fekete péntek

Hirdetés

„A Fekete Péntek eredetileg hagyományos boltokat érintett, és ez a csatorna máig sem veszített a jelentőségéből. Noha a kényelem érdekében sokan választják az online rendelés lehetőségét, az offline értékesítés továbbra is rendkívül intenzív forgalmat generál” – mondjaFajcsi Róbert, az Euronics Műszaki Áruházláncot működtető Vöröskő Kft. kereskedelmi ügyvezetője. „Tapasztalataink szerint az üzletben történő vásárlás nagyon sokaknál máig elsőbbséget élvez, különösen a minőségi, márkás termékek esetében. Ennek oka nagyrészt abban keresendő, hogy az értékesítők segítségét, a szakértői tanácsokat, valamint a személyes vásárlási élményt nem helyettesíthetik az interneten található információk. Éppen ezért amellett, hogy természetesen mi is erősítjük online jelenlétünket, a rendszeres képzéseken túl kollégáinkat külön felkészítjük a nagy vásárlói rohamokra” – teszi hozzá Fajcsi Róbert.

Az idei Fekete Péntek alkalmával a szakértő szerint valamennyi termékkategória iránt hatalmas érdeklődés mutatkozik majd. E napon a forgalom várhatóan többszörösen felülmúlja majd az átlagot. /forrás: piacesprofit.hu/

akcióban a fekete péntek

fekete péntek, akció akció hátán!

Egyre többen lépnek akcióba!

Pioneer mvh-180UI autohifi hihetetlen áron!

Pioneer mvh-180UI autohifi hihetetlen áron!