Fekete Péntek Infó magazin

Fekete péntek – Árvihar, heves árzivatar, árlavina közelít!!! Méghozzá olyan intenzitással, hogy egy teljes napra elönthet mindent Magyarországon, mint egy kegyetlen cunami!

Magyarországra is begyűrűzik a Black Friday, azaz a Fekete Péntek! Ez egy olyan hatalmas árleszállítási nap a kereskedelemben, aminek egyetlen normális ember sem tud ellenállni! A kereskedők olyan kedvezményeket kínálnak, hogy a vásárlók már órákkal a nyitás előtt hosszú sorokban várnak a bejutásra!

 

 

 

Mi magyarok, eddig csak nevetve, vagy bosszankodva szemléltük a híradókban, interneten látható extrém rohamokrók készült tudósításokat.

Úgy tűnik, most már a saját bőrünkön is megtapasztalhatjuk a Black Friday áldásait! Persze, nekünk ebben már van gyakorlatunk!

Aki ötven év körüli, még emlékszik, hogy karácsony előtt néhány évtizeddel ezelőtt hogyan kellett a friss kenyérért lökdösődve harcolni, vagy a budapesti egyetlen hobby bolt előtt sorban állni.

A kőbányai sör beszerzése is tuti biztos több milliós nézettségű klipeket generált volna, ha lett volna akkor youtube, meg persze videókamera.

Úgy tűnik, hogy a világ ezen felén sem maradunk ki a kilóméteres sorban állásból, és az olcsó áruért indított közelharcokból!

Persze, a dolgok ismét finomodtak, nálunk a webáruházak kaptak vérszemet a Black Friday szindrómára!

Hogy aztán mi lesz ebből, milyen véres történetek és óriási vételek történetei játszódnak le majd vélhetően egyenesben és élesben a szemünk előtt,

vagy éppen velünk – még nem tudjuk.

Mindenesetre igyekszünk követni és segíteni mindenkit, aki belevág ebbe az óriásinak ígérkező és a mi langyos vizünkbe meteorként becsapódó nagy buliba!

Hát akkor rohamra fel!

Fekete Péntek Amerikában - úgy tűnik jó fotótéma lesz a magyar médiának is!
Fekete Péntek Amerikában – úgy tűnik jó fotótéma lesz a magyar médiának is!

 

Kaotikus árakciók várhatóak Magyarországon?  Akciós híreinkkel rendet vágunk a hírek és álhírek forgatagában!

 Csökkennek az árak, felizzanak a szervermadzagok?!  Csak a Fekete Péntek Infón tájékozódjatok!

Egész évben követjük az árakat, igyekszünk követni az árakciókat, áreséseket, ott vagyunk, ha látunk kedvezményeket. Ha valami nyereményakció van, és fontos, itt megtalálod! Heti rendszerességgel tudósítunk fontos élelmiszerláncok, hobbiáruházak szórólapjait itt is bemutatni!