in

Áfacsökkentés a lakásépítésben?

Hirdetés

Hétfőn a parlament elé kerül az a törvényjavaslat, amely alapján a következő négy évben a lakásépítés áfája 27-ről 5 százalékra csökken – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz kongresszusán.

A feketepentek.info kérdése: Vajon mit értett pontosan ez alatt? Pontosan mi is fog csökkenni? Az összes létező építőanyag? Ezt nem tudtuk meg. Pontosan hogyan lesz ez az építőiparban?

Hirdetés

áfacsökkentés a lakásépítéseknél

Az újraválasztott pártelnök beszédében elmondta, a következő években a polgári berendezkedésért fognak dolgozni. Ennek fontos része a magyar családok támogatása, mert nélkülük nincs erős és sikeres ország. A cél, hogy minden család feje felett legyen saját fedél, ezért javasolják a lakásépítési áfa csökkentését is – közölte.

Orbán Viktor a célok között említette a teljes foglalkoztatottságot, valamint a nemzeti ipar fejlesztését, a magyar gazdák földhöz juttatását és a bürokrácia visszanyesését. Ezekből születik meg a következő néhány százezer munkahely – jelezte.

feketepentek.info:Reméljük, hogy érezhető lesz ez az áfacsökkentés, de tudomásunk szerint ez az áfacsökkentés nem szerepelt a 2016-os költségvetésben! Ez az áfacsökkentés körét tekintve egy kicsit aggodalomra ad okot, hogy végülis mit jelent ez az áfacsökkentés?

Forrás : hirado.hu

karácsonyi rádió

Karácsonyi rádió!

Eurovíziós dalfesztivál  zsűritagja Frenreisz Károly

Eurovíziós dalfesztivál új zsűritagok 2016-ban!