in

Black Friday az eMAGnál 2016

Hirdetés

Black Friday az eMAGnál 2016

Ha Black Friday, akkor egy oldal mindig szóba kerül és ez az eMAG. Ők idén november 25-re készülnek a fekete pénteki akcióikkal és feltehetően ugyanarra a vásárlási minőségre számíthatunk tőlük, mint az elmúlt években. Náluk – néhány másik online áruházzal ellentétben – a nagy érdeklődés ellenére sem fagyogatott az oldal, pedig tavaly összesen 1,7 millió látogatójuk volt fekete pénteken!  2015-ben 187 ezer terméket adtak el és 3,25 milliárd forintos bevétellel büszkélkedhettek.

Mivel saját bevallásuk szerint tavaly a vásárlóik 40%-a mobileszközről érkezett, ezért idén ún. „Fizetés-1-kattintással” funkcióval még kényelmesebbé teszik a vásárlást nekik. Valamint idén 450 ezer akciós termékkel várják az internet népét, és ezek között lesz, amire akár 80% kedvezményt kínálnak.

Hirdetés

Hazánkban is egyre népszerűbb fekete péntek fogalmával a Millward-Brown magyarországi felmérése szerint az emberek 72%-a tisztában van. Sőt, a válaszadók 25%-a szándékosan erre a napra tervezi és ütemez is vásárlást. Ez nem is csoda, hiszen egyelőre a legnagyobb akciók online érhetők el, így amellett, hogy ilyenkor nagyon kedvezőek az árak, ez a fajta vásárlás még egyszerű és kényelmes is.Folyamatosan kövessétek a HasználtAlmát, igyekszünk minél több és részletes  információval szolgálni Nektek a fekete péntek akciókról!

Forrás: eMag

Praktiker karácsony 2016

Fekete Péntek? Akkor eMAG