Home / black friday / Black Friday november 16. – Extreme digital

Black Friday november 16. – Extreme digital

Hirdetés

Black Friday november 16. – Extreme digital

Csodálatosan szuperál az Extreme Digital oldala! Fekete ugyan, de jól láthatóan kitűnnek az akciós termékek!

Újdonság, hogy szaküzletbe is kérheted a megrendelésed!

Hirdetés

Az EXtreme Digital közleménye a november 16-i akciójáról:

A Black Friday alatt megrendelt termékek kiszállítását az akció napján megkezdjük, de az alábbi átfutási időkkel mindenképpen számolnod kell:

Szaküzleteinkbe kért átvételt 1-5 napon belül teljesítjük, így ha fontos a gyors átvétel, érdemes ezt az átvételi módot választanod, hiszen ezeken a napokon hosszabb nyitva tartással várunk. Az átvétel lehetőségéről automata e-mail üzenetben és SMS-ben is értesítünk a rendeléskor megadott elérhetőségeiden.

Házhoz szállítással kért átvételt, normál méretű termékek esetén 5-14 napon belül teljesítjük. A csomag szállító partner felé történő átadás napján minden esetben automatikus e-mail üzenetben értesítünk a szállító partner adataival és a csomagszám megjelölésével.

Házhoz szállítással kért átvételt, nagyméretű (pl. háztartási nagygépek) termékek esetén 5-21 napon belül teljesítjük. A csomag szállító partner felé történő átadás napján minden esetben automatikus e-mail üzenetben értesítünk a szállító partner adataival és a csomagszám megjelölésével.

Ne habozz,máris nyergelj át az Exteme Digital Black Friday oldalára, kattints ide!

Szeretsz akciósan vásárolni? Akkor ne maradj le semmiről! Segítsd a munkánkat egy Lájkkal! Nyomj rá! Köszönjük!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: