in ,

Délig tarthatnak nyitva szilveszterkor az üzletek

Hirdetés

Délig tarthatnak nyitva szilveszterkor az üzletek

Szilveszterkor több idő jut szórakozásra a nagyobb üzletek dolgozóinak, hiszen a vasárnapi zárvatartással kapcsolatos törvény azt is előírja, hogy az év utolsó napján 12.00-kor be kell zárniuk a 200 négyzetméternél nagyobb bevásárlóhelyeknek. Addig is tombol a bevásárlás, reggel rövid körutat tettünk Budapesten: óriási a bevásárlóforgalom, parkolóhelyet alig találni a bevásárlóközpontok előtt, de a kisebb láncok, mint Penny, Lidl, Aldi sem panaszkodhatnak forgalom tekintetében. Valószínűleg ez december 31-én délig egyfolytában tart, és az utolsó pillanatig. Déltől viszont azt hiszem, hogy megindul a rohangálás és keresgélés a kicsi, nyitvatartható üzletek után. A szomszédommal is összetalálkoztam, aki egy húzós bevásárlókocsival igyekezett hazafelé.

szilveszteri bevásárlás

Hirdetés

-Valami mindig lemarad- mondja a rettentő hideg reggelen. -Mínusz 9,5 fok van, de muszáj volt elugranom a boltba, nincs otthon mustár!

Ilyenek vagyunk.

Azt hiszem én is lemegyek a pincébe, és megnézem, van e pezsgőnk. Úgy emlékszem, van, de mi van, ha nincs? Futás délig a közértbe!!! Éljen a szilveszter!

Boldog Új Évet a vásárlóknak!

Boldog Újévet 2016

ITT VANNAK AZ ÚJ CSOK RÉSZLETEI - CSAK ŐK KAPHATNAK 10+10 MILLIÓS TÁMOGATÁST AZ ÁLLAMTÓL!

CSOK részletei