in

Diamonddeal.hu

Hirdetés

Egy figyelemreméltó írást találtam a diamonddeal.hu oldalán. Ezért is szívesen ajánlom őket!

Gyémánt garancia

Kedves Diamond Deal Tag,

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Hirdetés

Annak érdekében, hogy kiváló szolgáltatókkal dolgozzunk együtt, a partnereinket alapos szűrés után választjuk ki. Így törekedve arra, hogy olyan kiszolgálásban, élményben legyen részed, mely mindenki számára elvárható, és, ezáltal hűséges vásárlónk maradj.

A partnereink maximálisan arra törekednek, hogy a lehető legjobbat kapd, de a jó szándék ellenére is előfordulhat, hogy csalódott, vagy, elégedetlen vagy a szolgáltatás minőségével, esetleg nem azt kaptad, amit az ajánlatban olvastál.

Fontos tudnod, hogy a szolgáltatást nem a Diamond Deal nyújtja, mi kizárólag közvetítünk közted és a szolgáltató között, mégis fontos, hogy a vásárlóink elégedettségét tartsuk szem előtt minden esetben!
Ezért ha problémád adódik a szolgáltatással, vagy termékkel, ha úgy érzed, a pénzedért alapvetően nem azt kaptad mely a feltételek között szerepelt mi a kupon árát 100%-ig jóváírjuk a DD egyenlegeden!

Ne feledd, a problémát fontos jelezned hivatalosan a szolgáltatónál megtalálható Vásárlók könyvében (panaszkönyv), vagy egyéb hivatalos írásos formában a szolgáltatás igénybevételekor, vagy a termék átvételét követően, és ennek a másolatát számunkra is eljuttatni. Ha ezt megtetted, akkor tudjuk kivizsgálni a problémát, szükség esetén a szolgáltatóval szemben eljárni, és a kupon árát jóváírni a DD egyenlegeden.

Mindezt fontos, hogy a kupon érvényességi idején belül tedd meg!

Ezen kívül, amennyiben nem kapsz időpontot, mi a vásárlástól számított 30 napon belül jóváírjuk a kupon árát a DD egyenlegeden.

Tudni akarod a diamonddeal legújabb akcióit? Kattints ide akkor!

Bonzoportál.hu legújabb akciói

diamonddeal.hu legújabb akciói