in

Elektro Outlet, információ, aktuális kínálata

Hirdetés

Elektro Outlet további információi tőlük:

Árukészletünk 19 országból, főként: Angliából, Franciaországból, Hollandiából, Németországból, Svájcból, Ausztriából és Lengyelországból származik.

Hirdetés

Kínálatunk között megtalálható csomagolási-, szállítási-, esztétikai sérült, tartozék hiányos, kifutó modellek és sérülésmentes termékeink (többek között Bosch és Siemens – Gyári garanciás termékek), melyet jelentős kedvezménnyel, már csökkentett árakon vásárolhatnak meg. Természetesen hálózatunkban is időről időre hirdetünk kiemelt ajánlatokat, de szemben sok elektronikai áruházzal, nálunk minden termék az átlagos piaci ár alatt van, nem csak az akciós periódusban.

Sok esetben nagyobb összeget spórolhatnak meg néhány apró sérülés, esztétikai karc miatt egyetlen egy termék megvásárlása esetén.

A hálózatunk sikere és népszerűsége több helyen keresendő. A nagy választék és kedvezmények mellett, a különleges és egyedi termékek is megtalálhatóak boltjaink kínálatában, amivel olyan speciális igényeket tudunk kielégíteni, mint más hasonló profilú üzletek nem.

A hihetetlenül alacsony árak az Elektro Outlet esetében nem az igényesség rovására megy, hiszen minden üzletünk külső és belső kialakítása, egységes és szép képet mutat. A 300-400 m2 eladóterek biztosítják számunkra és kedves vevőink számára egyaránt, hogy mindenki kényelmesen megtalálja az egyéni igényeinek megfelelőt.

Garancia:

Miben más az Outlet Garancia, mint az összes többi?

Termékeinket speciális vonalkódos rendszerrel tesszük egyedivé.
Minden Ultra HD, OLED, LED és PLAZMA Televízióra 2 év,
Egyéb termékeinkre 1 év garanciát (jótállást) biztosítunk.Országos lefedettségű, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szervizhálózatunk minőséggel és gyorsasággal, folyamatos alkatrész ellátottsággal, kiemelkedő technikai szervizháttérrel törekszik a felmerülő probléma elhárításában.
Üzleteinkben mód van a garancia idő kiterjesztésére, akár 3, vagy 5 évig.
M3 outlet

M3 Outlet aktuális kínálata

Elektro outlet