in

Elk*rtuk film szereposztása

Hirdetés

Új magyar film

Elk*rtuk címmel új magyar filmet mutatnak be a mozikban.

Október 21-én mutatják be a Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök őszödi beszédét feldolgozó Elk*rtuk című nagyjátékfilmet, amelynek már a plakátja is elkészült – tájékoztatták az alkotók az MTI-t.

Hirdetés

A történet szerint, amikor egy fiatal, ambiciózus elemzőlány rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos miniszterelnöki hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Összeáll az MTV-nél újságíró-gyakornokként dolgozó szerelmével, és nyomozni kezd, de mivel lebukik a főnöke előtt, egy nagy hatalmú kör célpontjává válnak. Ezért miközben a beszéd kiszivárogtatásának hátterét, a tévészékház ostromát és a budapesti rendőrattakokat kutatja, nem csak a karrierje kerül veszélybe.

A film szereplői:

Bánovits Vivianne,  Bokor Barna, Gubás Gabi, Csőre Gábor, Szőke Richárd, Mózes András, Trill Zsolt, Őze Áron, Zayzon Zsolt Bede-Fazekas Szabolcs, Szikszai Rémusz

A nagyjátékfilmet Keith English brit alkotó rendezte, a főszerepeket Bánovits Vivianne, Mózes András, Bokor Barna és Gubás Gabi alakítják, a további szerepekben Bede-Fazekas Szabolcs, Szőke Richárd, Trill Zsolt és Csőre Gábor lesz látható.

Lidl akciós újság 2021.09-16-tól 22-ig

emag black friday

eMAG Black Friday mikor indul?