in

Euronics Black Friday 2017

Hirdetés

Euronics Black Friday 2017

MINDEN AMIT TUDNI AKARSZ A BLACK FRIDAY-RŐL!

Az Euronics Fekete Pénteki / Black Friday akciói ide kattintva érhetők el!

Miért jó ez Nekem?

Black Friday – 2017. November 24! Óriási akciókkal és kedvezményekkel várunk pénteken. De idén egész héten át tartó akciókkal – azaz november 21-27-között – hatalmas, átlagon felüli kedvezményekkel várunk üzleteinkben és webshopunkban. Ezáltal tökéletes alkalom nyílik a karácsonyi ajándékok pénztárcabarát beszerzésére.

Hogyan tudok kedvezményesen vásárolni?

Üzleteinkben és a weboldalunkon megjelöljük a kedvezményes termékeinket, melyeket ugyan úgy vásárolhatsz meg ahogyan bármilyen más terméket. Nincs szüséged se kuponra, se voucherre, se pontokra.

Hirdetés

Hogyan kapom majd meg a termékem?

Vásárlásod során háromféle átvételi mód közül  választhatsz. Webshopban a vásárlás során kérheted a kiválasztott termékedet áruházi átvételre 68 üzletünk bármelyikébe ingyenesen, vagy házhoz szállítást is igénybe vehetsz. Minden 5000 Ft feletti termék vásárlása esetén a házhoz szállítás ingyenes, ha online adod le rendelésed. Már 800 PickPack Ponton átveheted a megrendelt terméked.

Országszerte már 68 átvételi pontot találhatsz, ahol szakértőink segítségével megnézheted és informálódhatsz a kiválasztott termékedről.

Hamarosan itt a karácsony! Szeretnénk, hogy időben megkapd megvásárolt terméked, ezért kérünk, hogy folyamatosan kísérd figyelemmel az oldalunkon a szállítási információkat.

Black Friday alatt megrendelt termékeket 10 napon belül házhoz szállítjuk, azok a vásárlók pedig, akik inkább a bolti átvételt választják 3 napon belül vehetik majd át csomagjaikat a 68 üzlet bármelyikében.

Figyelem! A megnövekedett forgalom miatt a szállítási idők eltérhetnek a megszokottól, ezért javasoljuk az áruházi átvételt.

Hogyan tudok fizetni?

Házhoz szállítás esetén a helyszínen készpénzben van lehetőség fizetésre.

Áruházi átvétel esetében készpénzben, bankkártyával, Euronics vásárlási utalvánnyal, Erzsébet Utalvány Plusz kártyával, Edenred Ajándék kártyával, OTP „Cafeteria” kártyával, valamint ezeknek a kombinációjával van lehetőség fizetésre.

Mi történik, ha meggondolom magam?

Online vásárlás esetén most még több idő áll rendelkezésedre! Ha mégis meggondolnád magad a vásárlást követően, most futárt küldünk hozzád és DÍJMENTESEN elszállítjuk tőled 30 napig a termékeket, amennyiben előzetesen házhoz szállítással rendelted meg.

További részleteket ezen a linken olvashatsz! >>

Honnan fogom tudni, hogy mikor kapom meg a termékem?

A vásárlás során automatikus üzenetek segítségével tájékoztatunk a termék kiszállításának részleteiről.

tesco akciós újság black friday előtt

Tesco akciós újság Fekete péntek előtt!

Media markt akciók november

Media Markt akciós újság 2017 november 28-ig!