in

Fekete Pákó

Hirdetés

1994-ben ösztöndíjjal érkezett Magyarországra és az ELTE jogi karán nemzetközi jogot hallgatott.[3] 6 éves kora óta (1981) zenél, Nigériában számos profi zenekarban játszott, mint kongás és énekes. Magyarországon az Afro Bongo tradicionális afrikai zenét játszó zenekarban szerepelt először, később kongashow-val szerepelt az ország több klubjában. Első lemezén magyar mulatós dalokat énekelt, amire szerinte nagyon jól lehet kongázni.

Harmadéves volt az ELTE jogi karán, amikor rájött, hogy őt csak a zene érdekli. Saját bevallása szerint mindig is zenész volt, már kisgyerekkorában is, Nigériában, ahol volt egy zenekara. A családja nem gazdag, így ösztöndíjasként került hazánkba, mint a nővére is.

Hirdetés

Eleinte nem volt könnyű dolog a zenészpályán elindulnia, de végül találkozott a Firestarter Kiadó embereivel. Ők adtak neki „nevet”, bár eredetileg Fekete Palkónak szerették volna elnevezni, de mivel ezt nem tudta rendesen kiejteni, ezért a Pákó mellett döntöttek. forrás: Wikipédia

A Fekete Péntek Info szerint Fekete Pákó nem megy a szomszédba, hogy még sötétebbnek lássák az emberek. Rendszeresen jár szoláriumba, hogy a bőre még feketébb legyen. Első blikkre őrültségnek tűnik Pákó finoman szólva is furcsa hóbortja, de a didikirály a Bors című napilapnak meg is indokolta döntése okát.

– Lehet, hogy az emberek többsége furcsának találja, hogy fekete ember létemre én is gyakran szolizom még nyáron is. Pedig miért ne járhatnék szoliba? Nemcsak a fehéreknek találták fel a mesterséges barnulást, hanem nekem is! Már vagy három éve, hogy csokicsöveket is használok azért, hogy nekem is szexi testem legyen – közölte Pákó, aki azt is elárulta, hogy a borús időben heti négyszer is elmegy szolizni és ha nem jut el elégszer, akkor már úgy látja, kifakult a bőre. forrás: blikk

 

 

Fekete angyal

A tüzijáték nics veszélyben augusztus 20-án!