in ,

Halloween árakció, árengedmények Halloween alkalmából!

Hirdetés

Halloween árakció, árengedmények Halloween alkalmából!

Magyarországon is van némi halloween ünnepi akció, bár méreteiben messze elmarad az amerikai piactól.

Az Egyesült Államokban a halloweeni ünnepek előtt a karácsonyi bevásárláshoz hasonló nagyságú forgalom van

Hirdetés

a halloween-i árakciók következtében.

De mi újság nálunk Halloween közeledtével?

Körül néztünk és ezt találtuk!

Cikkünket frissítjük az aktuális felfedezéseinkkel!

Auchan

Az Auchan áruházakban a fémfedeles kockamécses ára 99 forint, az antikolt, hóvirág effektes pedig 149 forintba kerül. A halottak napja mellett az áruház az angolszász eredetű Halloween ünnepére is gondolt ezen a héten. A  10 darabos rémségekkel díszített lufik 499, egy 26 centi átmérőjű, grafikával ellátott tálca pedig 399 helyet 299 forintba kerül.

Tesco

A Tescó áruházkban  a kerek, üvegmécses 349 forintba kerül, a műanyagcserepes krizantém pedig 179-be. Mintás mécsest azonban már 299 forintért is lehet kapni, de más, keresztes mécseseket már 69, 199 forintért is kaphatunk. A mécses utántöltő is mérettől függően szerezhető be, a legolcsóbb egyébként 99 forint. Az áruház mindezek mellett ajánl 100 darabos teamécses pakkot is 789 forintért.

A halottak napi ünnepi kellékek mellett azonban találhatunk a halloweenhez köthető partikellékeket is. A dekor tök kilója 99 forint, még halloweeni csokit 109 forintért kaphatunk. Ezen felül a Haribo összes termékét 20 százalék kedvezménnyel vihetjük haza, de más parti kellékeket is találhatunk 110 forintos kezdő ártól.

Lidl

A Lidl üzletek heti akciós kiadványában inkább a halloweenre fókuszál, így a csak dekorációs célra kínált tök kilójáért például 99 forintot kérnek. A kínálatban azonban szerepel még szem formájú töltött gumicukor 399, és ugyancsak szem alakú csokoládé 499 forintért. Mindezek mellett cukorkákkal töltött műanyag tökfejet is lehet kapni 1399 forintért és találhatunk fejdíszeket, maszkokat 999 forintért.

Aldi – Halloween

Az Aldi főleg a közelgő halottak napjára helyezi a hangsúlyt, így a 2 darabos fedeles mécses 349 forint helyett 249 forintért kapható, az ötdarabos temetői olajmécsesért pedig 499 forintot kell fizetni. Az áruház a mécsesek mellett ajánl temetői díszt 1799 és növény- vagy virágtálat is 3999 forintért.

black-friday

Mikor volt először Fekete Péntek Magyarországon?

euronics akciós újság

Euronics akciós újság november 14-ig 30% kedvezmény!