in

Hány éves Szabó András Csuti? Itt a válasz!

Hirdetés

Hány éves Szabó András Csuti? Itt a válasz!

Csuti szerintünk 37 éves, és a szülinapját egészen biztosan március 7-én ünnepli.

Hogy látod magad 12 év múlva?

“Majdnem 50 leszek, kimondani is szédítő! Két gyerek büszke apjaként és boldog férjként látom magam, emellett sikeres üzletemberként. Remélem, sok időt töltünk majd a Balatonon, és a feleségemmel is sikerül sokat utazni, feltöltődni – ez most nagyon hiányzik. Szeretek dolgozni, szeretem az anyagi függetlenséget, így mindig csinálni fogok valamit. A gyerekeimet szeretném anyagilag is elindítani, venni nekik lakást, és érett, okos, nyitott gondolkodású, jó embereket nevelni belőlük.” – mondta a Forbes.hu-n megjelent beszélgetésben, Csuti

Hirdetés

Szabó András Csuti nyilatkozata szerint még barátkoznia kell a gondolattal, hogy Kulcsár Edina máris egy új férfi mellett találta meg a boldogságot.

Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban. Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rám talált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!!– írta hétfői bejegyzésében Edina.”

Hány éves Szabó András Csuti? Itt a válasz!

iskolai-szunetek

Iskolai szünetek 2022 infó itt!

MOL MOVE kártya igénylés – infók itt!