in

Ingyenes OTP Bank egyenleglekérdezés – mutatjuk!

Hirdetés

Ingyenes OTP Bank egyenleglekérdezés – mutatjuk!

Az OTP Bank egyike Magyarország vezető pénzintézeteinek, és számos kényelmes banki szolgáltatást kínál ügyfeleinek. Gyakran kerül az ember olyan helyzetbe, hogy hirtelen nem is tudja, mennyi a pénzegyenlege az OTP számláján. Különösen akkor kellemetlen az eset, ha a bankkártyás fizetésnél az eladó közli veled, hogy sajnos a vásárlás meghíusult, mert nincs elég pénz a kártyádon. Ez elég égő, nem? Az embert rögtön valamilyen rossz szándékú csalónak nézik, és bizonygathatod, hogy nem tudtad, hogy nincs megfelelő összeg a kártyádon. 

Hirdetés

Szerencsére van erre is megoldás! Az OTP bank egyik ilyen szolgáltatása az ingyenes egyenleglekérdezés lehetősége, amely lehetővé teszi számodra, hogy könnyedén nyomon követhesd bankszámlád állapotát. Méghozzá nem is egy lehetőséged van erre! Mutatjuk!

Mobilalkalmazás használatával:

Az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb módja az OTP Bank egyenleglekérdezésének a mobilalkalmazás használata. Ha még nem tetted meg, először is töltsd le az “OTP Smartbank” nevű mobilalkalmazást a Google Play Áruházból (Android) vagy az App Store-ból (iOS) a telefonodra.

Telepítés után indítsd el az alkalmazást, majd jelentkezz be a bankszámládhoz tartozó felhasználói névvel és jelszóval vagy ujjlenyomat- vagy arcfelismeréssel.

Az alkalmazás főképernyőjén megjelenik az egyenleged és a rendelkezésre álló összeg.

A neten, az otp internetbank használatával:

Ha nem használod a mobilalkalmazást, az OTP Bank internetbankján keresztül is le tudod kérdezni az egyenlegedet. Ebben az esetben a bankszámládhoz tartozó felhasználói nevet és jelszót kell megadnod a belépéshez.

Miután sikeresen bejelentkeztél az internetbankba, megtalálod az egyenlegedet a főképernyőn vagy a bankszámlák részleteinek között.

Az OTP Bank ATM-jeinél: ez a legegyszerűbb!

Az utcákon, üzletközpontokban található atm-eknél is lekérdezheted az egyenlegedet ingyenesen. Menj el egy OTP Bank ATM-hez, helyezd be a bankkártyádat, majd kövesd az automatán megjelenő utasításokat.

Az egyenleglekérdezés után az ATM kijelzi a rendelkezésre álló összeget.

Figyelem! Az egyenleg lekérdezés csak az OTP által üzemeltetett ATM-eknél ingyenes. Más ATM-eknél is megnézheted az egyenlegedet, de azoknál pénzbe kerülhet!

Telefonszám használata: 

A bankszámla egyenlegét ingyenesen lekérdezheted telefonon keresztül is. Hívd az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatát a 06-1-366-6666 telefonszámon, majd kövesd az ügyfélszolgálati munkatárs utasításait a telefonon történő azonosítás és egyenleglekérdezés során.

Ingyenes OTP Bank egyenleglekérdezés – mutatjuk!

 

Lidl akciós szórólap 2023 szeptember 14-től 20-ig

Hogyan védekezhet az OTP-s csalások ellen?