in

Itt lehet regisztrálni a koronavírus elleni vakcinára!

Hirdetés

Itt lehet regisztrálni a koronavírus elleni vakcinára!

Elindult az internetes és levélben történő regisztrációs lehetőség, hogy aki kér majd koronavírus elleni oltást, az már most feliratkozhasson, előjegyzésbe vetethesse magát, és így az elsők közé kerülhessen, akik hozzájutnak az oltóanyaghoz!

A jelentkezéshez a nevet, az életkort, a lakcímet, a taj-számot, valamint a telefonos és az e-mail elérhetőséget kell megadni.

A 60 év felettiek a számukra levélben megküldött űrlapon is jelezhetik az igényüket, postai úton, ingyenes válaszborítékban.

Hirdetés

A regisztráció biztosítja, hogy a lehető legtöbben értesüljenek a vakcinára vonatkozó legfontosabb információkról, és arról is, hogy mikor kerül sor az oltásra. Fontos tudni, hogy az oltás sorrendjét nem a jelentkezés időpontja, hanem a védekezésben részt vevők elsőbbsége és a veszélyeztetettség mértéke határozza majd meg. Elsőbbséget fognak élvezni az egészségügyi dolgozók és az idősebbek.

A „Mi az oltás menete?” fül alatt rögzítik, hogy a koronavírus elleni vakcina felhasználása a lakosság tömeges oltására várhatóan 2021-ben kezdődhet.

 Elindult a vakcinainfo.gov.hu weboldal, ahol online lehet regisztrálniuk azoknak, akik biztosan be szeretnék magukat oltatni koronavírus ellen. Az űrlapot kitöltők elsőként kapnak tájékoztatást a vakcinával kapcsolatos információkról és a további lépésekről.

Kattints ide! a vakcinainfo.gov.hu oldalra, hogy jelentkezhess az oltásra!

Fekete csütörtök az Aldiban! Ilyen még nem volt!

Lidl akciós újság december 10-től