in

Kuponos oldalak akciós árajánlatai

Hirdetés

A kuponos/bónuszos oldalak

népszerűsége még mindig növekvő tendenciát mutat. Semmi jel nem mutat arra, hogy kipukkadóban van a lufi, az oldalak forgalma egyáltalán nem csökken – mondta el a hirado.hu-nak Kis Gergely, az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. munkatársa.

A turisztikai szolgáltatások a legkelendőbbek, a kuponos oldalak forgalmának felét teszik ki. Az utazás után a szépségápolás és az egészség kategória a legnépszerűbb már évek óta.

Hirdetés

Az internetkutató szerint az üzleti modell nagyon jó. Ezeknek a cégeknek a legnagyobb értékük, hogy napi kapcsolatban állnak az ügyfelekkel, és jól el tudják juttatni marketingüzeneteiket a fogyasztókhoz, mérhető a vásárlók száma.

Ilyen oldalakon hirdetni bárkinek megéri, akinek nagy árrés van a szolgáltatásain – mondta Kis Gergely. A kutató példaként említette, hogy a szállások értékesítése szezonális, főként a hétvégi és ünnepnapi időszakok kihasználtak, míg a hétköznapokon pangás van. A kuponos értékesítéssel a hétköznapi holtidőt is fel tudják tölteni. Ekkor ugyan nem keres pénzt a hotel, de nem termel veszteséget sem – emelte ki.

A kuponos oldalak akciós árajánlatait ide kattintva találod meg:

Napiakciók.hu aktuális kínálata

Borús kilátások a Moody’s szerint!