in

Lagzi Lajcsi szabadlábon ünnepelhet!

Hirdetés

Lagzi Lajcsi ma szabadlábon ünnepelhet, kiengedik a börtönből!

Kiengedik Lagzi Lajcsit az előzetes letartóztatásból !

Dr. Fröhlich Krisztián, a zenész ügyvédej  elmondta, Lajcsi vasárnap reggel 8 órakor hagyhatja el a székesfehérvári börtönt. Galambos Lajos a továbbiakban szabadlábon védekezhet.

Lagzi Lajcsit, azaz Galambos Lajost szeptember 24-én áram és vízlopás gyanújával vette őrizetbe, majd helyezte előzetes letartóztatásba a rendőrség.  Az ügyben érintett volt a zenész felesége is, akit még tavaly októberben szabadon bocsátottak. Boglárka állítólag semmit nem tudott férje üzleti ügyeiről.

Hirdetés

Arról egyelőre nincs információ, hogy Lajcsi társa, Cs. Csaba – aki szintén érintett a lopási ügyben – előzetes letartóztatásban marad-e. Úgy hírlik, ma ő is szabadon távozhat.

Lagzi Lajcsit a sajtó számos más üggyel is összefüggésbe hozta, de azok nem bizonyultak igaznak.

 

Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi (Budapest, 1961. január 25. –) zenész, műsorvezető. A Péntek esti Dáridó és a Szuperbuli című televíziós műsorok házigazdája. Legismertebb slágere a Hosszú fekete haj, aminek szövegét Deák Bill Gyula írta. Sváb családból származik, az eredeti családnevük Grósz volt. A zenélés náluk családi hagyomány: nagyapja és apja hétvégenként lakodalmakat járva zenéltek. forrás: Wikipédia

Lagzi Lajcsi 2006-ban

üzemanyag

Ismét esett az üzemanyagok ára

a rendőrség fontos híre, veszélyes új kábítószer

A rendőrség fontos hírt adott ki! Mindenki figyeljen erre!