in

Nagyon ciki a fekete péntek?

Hirdetés

Belenéztem a keresőkbe, mi újság a magyar kereskedelemben, mi a trend, hogy 2015-ben hathatós bevételeik legyenek. Nyomban rátaláltam a fekete péntekre, és meglepődve láttam, sokan problémáznak a lehetőséggel!

Hogy nálunk nincs hálaadás, tehát nincs háladadást követő karácsonyi bevásárlás.

Hirdetés

Magyarul a fekete péntek Amerikában megy, nálunk tájidegen!

Tehát nekünk mást kell kitalálni, mondják. Hogy mondjuk legyen iskolakezdés előtti nagy árakció, arra biztosan harap a magyar. /Hogy ez eddig miért nem jutott eszükbe…./

Egy másik cikk arról ír, hogy a fekete péntek már csak azért sem jó, mert hó végén már a magyar embernek nincs pénze.

Tehát tök felesleges akciózni pénztelen állampolgároknak.

Meg a magyar nem november végén kezdi meg a karácsonyi bevásárlást, hanem később.

Van még más ilyen unalmas okoskodás gyűjtemény egyébként a neten, ezek a fő trendek.

Szánalmas. Szánalmas. Szánalmas.

Vajon mikor jön rá sok sok magyar üzletember, hogy jobb vidékeken a vásárlóknak kínálnak és kínálnak és úgy, hogy azok egy idő után nem bírnak a kínálásnak ellenállni és vásárolnak. Lehet, hogy nincs pénzük, de valahogy az üzletemberek ezt is megszervezik és nem keresnek kifogásokat, hanem üzleteket csinálnak. A gazdaság beindul és mozog, tombol, kering, működik! Még egy olyan napot is meg tudtak csinálni pozitív előjellel, mint a súlyos balesetektől  rossz hírű és gazdasági válság névadójaként aposztrofált fekete pénteket.

Én azt mondom, nagyon ne filozofáljunk, sopánkodjunk, lamentáljunk, okoskodjunk, bölcselkedjünk stb. ezen, hanem az ölünkbe hullott lehetőségekkel éljünk!

Csináljunk egy nagy üzletet a Fekete Pénteken!

Éljen a Fekete Péntek!

Persze, nem lennék őszinte, ha nem tudnám, hogy néhány hazai cég hatalmas tőkével, elképesztően kidolgozott logisztikával, tiszta, világos célokkal, biztos tervekkel óriási üzleteket csinálnak hamarosan a fekete péntek ürügyén.

Minden tiszteletem az övék, mélyen megemelem előttük a kalapom!

Fekete Péntek bűnügyi dráma

Kis ország, kis piac, kis üzlet, nincs kiút?