in

Némedi Mari vagyona

Hirdetés

Némedi Mari súlyos betegen elhunyt.

Németh Mari Facebookon-oldaláról tudtuk meg hírt, hogy 64 éves korában, hosszan tartó betegség után elhunyt. Játszott színpadon, szinkronszínészként, talán a  legismertebb szerepe a „Szomszédok undok közértes Marikája” volt.

Állítólag a színésznő folyamatos stresszben élt az elmúlt években. Ismerősei gyakran kihasználták anyagilag. Az állandó csalódásokat az utóbbi hónapokban már súlyos betegségek is kísérték. Nehezen dolgozta fel ezeket a megpróbáltatásokat, csalódásokat.

Hirdetés

Némedi Mari 1983-ban kezdte pályafutását. A színészet mellett énekléssel is foglalkozott, mégis szinkronszerepei által ismerte meg az egész ország. Ki ne emlékezne zseniális alakítására a Két pasi – meg egy kicsi című sorozatban, ahol Berta magyar hangja volt. Haláláig forgatott, dolgozott. Halála a szinkronszakma nagy vesztesége is.

Némedi Mari

Az újságok, hírek legfelkapottabb híre lett most Némedi Mari, de főleg vagyoni helyzetét taglalják, hogy 100 millió feletti ingatlanai voltak és jól keresett, jól élt.

Reméljük, nem csak vagyoni helyzetével jelennek meg róla a cikkek, hanem csodálatos tehetségét, munkásságát is méltatni fogják!

wellness hétvége

Wellness akciók februárra

Horváth Szilárd /forrás: music fm

Pordán Petrát kirúgták, férje ment utána!