in

Panasonic VIERA TX-40CS630E leírása

Hirdetés

Panasonic VIERA TX-40CS630E leírása

Gyártó: Panasonic
Modell: VIERA TX-40CS630E

Leírás:

Hirdetés

Bárhol elérhető TV-adás (TV Anywhere) – TV-nézés és felvételkészítés házon kívül okostelefonnal és táblagéppel

Ez az innovatív szolgáltatás lehetővé teszi, hogy TV-jét a világ bármely pontjáról elérje táblagépről vagy telefonról. A rendszerrel beállíthatja, hogy mikor milyen műsorokat rögzítsen a TV-je, sőt akár élő vagy rögzített tartalmat közvetíthet TV-jéről okos eszközeire – akár kültérbe is. Csak egy internetkapcsolatra van szükség, és többé soha nem marad le egyetlen műsorról sem. (A hálózati kapcsolattól és a műsorsugárzástól függően előfordulhat, hogy ez a funkció nem érhető el.)

3DTV – TV-műsorok és filmek megtekintése ugyanúgy, ahogyan a világot látja
A 3D TV-kkel ugyanúgy három dimenzióban nézheti kedvenc TV-műsorait, filmjeit és sporteseményeit, ahogyan a környező világot látja. Úgy érezheti, mintha az események középpontjában lenne, nem pedig csak egy képernyőt nézne a szobában.

Bright Panel Plus – Megnövelt fényerő a képek élesebb és dinamikusabb megjelenítéséhez

Az LCD TV-k a használt fényforrások típusa és a kontrasztot erősítő fényerő-korlátozás miatt általában nem túl nagy fényerő mellett adják a legszebb képet. A Super Bright panelek egy új panelvezérlő rendszer, a fényt könnyebben áteresztő panelszerkezet és egy rendkívül hatékony megvilágítási rendszer ötvözésével oldják meg ezt a problémát.

Házon belüli TV-közvetítés (ügyfél) – TV-adás minden szobában, antennacsatlakozók nélkül
Elmúltak azok az idők, amikor a TV-t az antennacsatlakozókhoz közel kellett elhelyezni. A beltéri TV-közvetítés ügyfeleként beállítható TV-készülékekre helyi hálózaton, elektromos hálózati adaptereken vagy akár WiFi-n keresztül egyszerűen továbbíthatók a TV-adások, miután a TV-jelet IP-jelekké alakította egy beltéri TV-közvetítő kiszolgáló, például egy csúcskategóriás VIERA TV vagy vevőegység. (Instabil hálózati kapcsolat, illetve egyes tartalmak esetén előfordulhat, hogy ez a funkció nem használható.)

Így is ismerheti: VIERA TX 40 CS 630 E, VIERATX40CS630E, VIERA TX 40CS630E, VIERATX-40CS630E, VI ERA TX-40CS630 E

Panasonic VIERA TX-40CS630E Akciós ára: 148.800,-Ft-tól

A teljes leírást itt tekintheted meg! Kattints ide!

Rogán Antal ismerte Portik Tamást?

Figyelem, ekkor számíthatunk trafipaxra

Sebességmérés három napig!