in ,

Penny akciós újság, aktuális heti kínálat!

Hirdetés

Penny akciós újság, aktuális heti kínálat!

A Penny Market heti rendszeres akciókkal áll elő.

Penny Market minden héten ötletes és akciós újdonságokkal áll elő!

Minden héten megjelenő akciós újságjában talál az ember a maga számára

Hirdetés

jó vételt, meglepetés, érdemleges akciót.

penny-akcios-ujsag

A Penny Magyarországon 20 éve van jelen.

A Penny Market egy, a németországi REWE-csoporthoz tartozó diszkontáruház-lánc,

mely jelenleg mintegy 3000 üzletet működtet Európa-szerte. Magyarországon 207 üzletük található.

Az áruházlánc magyarországi első üzletét 1996. június 6-án, Szentesen nyitotta meg, legújabb (207.)

üzletét pedig 2016. október 7-én nyitotta meg Budapesten, a

Pünkösdfürdő utca 52-54.. szám alatt. Székhelye a Budapest melletti alsónémedi

Északi Vállalkozói Terület (az 5-ös főút 21-es km-énél).

Kaparós sorsjegy a Pennyben!

A Penny Market háttere

A Penny Market Magyarország negyedik diszkontláncaként jelent meg a Profi, a Plus és a Jééé diszkontláncok után. Utóbbiak úgynevezett soft-diszkontláncok voltak, amelyek elsősorban a termékkihelyezés leegyszerűsítésében, a kevesebb alkalmazott foglalkoztatásában voltak érdekeltek. Ezen üzletláncok Magyarországról már kivonultak, a Jééé 2000-ben (üzletei Match, illetve Smatch üzletekké váltak, jelenleg főleg CBA és Coop Szuper üzletekként működnek tovább), a Plus 2008-ban (főleg a Spar üzemelteti őket tovább), valamint a Profi 2012-ben[10] (ezeket szintén főleg a CBA és a Coop Szuper láncok integrálták magukba)

A Penny Market Magyarország legrégebb óta jelen levő hard-diszkont üzletlánca. Ez azt jelenti, hogy számos termékkategóriában csak egy- vagy kétféle, sajátmárkás terméket tartanak, költséghatékonysági okokból. Megközelítőleg 1400 terméket tart állandó kínálatában, ebből 800-at magyar cégek állítanak elő. Ezeket ugyanakkor folyamatosan kiegészítik szezonális termékekkel (pl. kötény, hajfesték, ventilátor), valamint számos alkalommal szezonálisan vezetnek be később állandóvá váló termékeket is. Viszonylag szélesebb termékkínálattal bír bizonyos kategóriákban (pl. a vegyi termékek területén), ugyanakkor több kategóriában is szűkített, saját márkás termékportfólióval rendelkezik (így pl. egyes élelmiszerek csoportjában).

Sajátmárkás termékeik között sokat magyar beszállító szállít be, amiket magyar nevekkel is jeleznek. A „Karát” pl. a drága kategóriájú hústermékeket (pl. ebben a Zimbo húsüzem a partnerük), a „Dárdás” a mindennapi jellegű húskészítményeket (pl. a Pick termékei kaphatóak), az „Aranykosár” a gabonaalapú termékeket jelzi. A „Sissy” termékcsalád főként magyar hátterű tejtermékeket (pl. az Alföldi tej és a forrói tejüzem neve merül fel partnerként), a „Wippy” papírtermékeket jelöl. „Gustoso” néven illetik ízesítő jellegű készítményeiket, pl. a mustárt. Több terméküket nemzetközileg is alkalmazott saját márkákkal látták el, ilyen pl. a „Gran Mare”, vagy a „Selection”. Utóbbival a cég prémium kategóriás, egyedi jellegű termékeit jelöli.

Bizonyos termékeik a német Penny üzletek polcain is megtalálhatóak, így pl. a több termékcsaládot is jelölő „Penny”, valamint a „Penny to go”. Több termékcsaládjukat Magyarországon is elkezdték egységesíteni „Penny” néven, így ezek sajátmárkás neveit ezentúl az üzletlánc új, Németországban már bevezetett logója fogja jelölni.

Sajátmárkás termékcsaládja

A Penny Market németországi anyacége 2014-ben folyamatosan elkezdte a korábbi saját márkák lecserélését és egységesítését, Penny néven. Így az alább összegyűjtött saját márkákat egy ideig párhuzamosan, majd később teljesen felváltja a cég saját nevével és új logójával ellátott termékcsaládja. Bizonyos termékek szezonális jellegűek.

Itt mindig Megtudhatod, mi a Penny akciós újság tartalma és mi a Penny aktuális kínálata!

Kattints ide, hogy lásd a Penny akciós újságot és az aktuális heti kínálatot!

Ikea akciós újság

Auchan Black Friday 2016