in

Pepsi kupak beváltóhelyek frissített változat

Hirdetés

BEVÁLTÓ PONTOK (FRISSÍTVE!)

Hogy mit nyerhetsz, ha bevállalod a Pepsi Challenge kihívásait? Íme!

Hirdetés

Ha szereted a különleges ruhadarabokat, a Pepsi Vintage snapback a te tökéletes kiegészítőd. Idén nyáron a Pepsi a BP Creative-val közösen kétféle, teljesen egyedi dizájnnal ellátott snapbacket tervezett számotokra. A kék színű, vintage Pepsi-Cola logóval ellátott sapkában biztosan ki fogsz tűnni a tömegből, míg a fekete, modern logós változat a letisztult, egyszerűbb stílust követi.

A kampány időszaka alatt, a Challenge oldal felhasználói között hetente 70 darab snapback talál gazdára.

Diktáld te a divatot idén nyáron a Pepsi Vintage Series by BP Creative snapbackkel!

A Pepsi Challenge heti főnyereménye nem más, mint egy Pepsi színekben pompázó, eredeti Csepel Royal városi bicikli. Leendő kerékpárod feltűnő, egyedi dizájnjával biztosan felkelti a járókelők figyelmét, ugyanakkor a Csepel Royal márka minden tulajdonságát magában hordozza, úgy mint megbízhatóság, magas minőség és tökéletes ergonómiai formák. A legjobbról pedig még szót sem ejtettünk: ilyen biciklije tényleg nem lesz másnak a világon, csak neked. Ugyanis, ha te vagy a 13 szerencsés biciklinyertes egyike, az általad megadott nevet is felfestjük a bringa vázára. Na? Bevállalod?

Az akcióban részt vevő kupakokban összesen 1.000.000 db Lay’s chipset, 500.000 db 0,33l-es Pepsit, és 2000 db Microsoft Lumia 535 okostelefont rejtettünk el.

Ha azonnali nyereményt találsz a kupakban, nem kell mást tenned, mint elvinni azt a legközelebbi beváltóhelyre. Amennyiben viszont LUMIA feliratot találsz, kérünk, hívd a következő telefonszámot: 061-484-70-93

A selfie phone-ként is ismert Microsoft Lumia 535 okostelefon hű társad lehet a nyári élmények megörökítésében. Az 5’’ méretű, karcmentes Gorilla Glass kijelző, valamint az 5MP-es elülső kamera és a 8 GB-os tárhely segítségével ezen a nyáron mindent megörökíthetsz, ami igazán fontos. Ne hagyd, hogy az emlékek megfakuljanak, játssz velünk, és nyerj azonnal egy Microsoft Lumia 535 okostelefont!

Kedves Játékosaink! Annak érdekében, hogy országszerte, lehetőség szerint minden területen sikeresen beválthatóak legyenek a Pepsi Challenge promóciós kupakjai, a beváltóhelyek tekintetében kisebb módosítások történtek.

Az aktuális beváltóhelyeket

ezen a térképen találhatjátok.

Kérünk benneteket, hogy ellenőrizzétek a hozzátok közel eső boltok listáját, mielőtt elindultok beváltani a kupakokat! Kérdés esetén írjatok nekünk a pepsichallenge@adamsky.hu e-mail címre! Köszönjük!

pepsi kupak

Tiencsini robbanások

Fekete péntek 2015