in ,

Praktiker Black Friday a hétvégén!

Hirdetés

Ez a 2015-ös Black Friday ajánlat volt a Praktikernél. A legújabb akciós katalógushoz klikk ide!

Praktiker is fekete pénteket tart a hétvégén!

Practiker black friday

2015. november 27-én hatalmas kedvezményekkel várjuk vásárlóinkat áruházainkban illetve a webshopunkban. Az áruházainkban a rendes nyitvatartási időben, míg webshopunkban egész nap, azaz 2015. november 27. 0.00-tól 2015. november 27. 23:59 között vásárolhat termékeinkből.

Hirdetés

Több, mint 6000 termék kedvezményes áron, a készlet erejéig. A személyenkénti vásárolható mennyiség a szokásos mennyiségben limitált
Az akcióban több, mint 6000 termékünk közül jelentős kedvezménnyel vásárolhat, az aktuális napi készlet erejéig. A webshopban feltüntetett árak a Black Friday-kedvezményt már tartalmazni fogják. A kedvezmény mértéke termékcsoportonként eltérhet, illetve egyes termékcsoportokat nem érinti a kedvezmény. Annak érdekében, hogy a lehető legtöbben részesülhessenek az akciós termékekből, csak háztartásban vagy személyes használathoz szokásos mennyiségre vonatkozó megrendeléseket áll módunkban teljesíteni.

Párhuzamos áruházi és online értékesítés
A várható magas látogatószám és a készletek folyamatos online és áruházi értékesítése miatt a webshopban látható készletek és a tényleges áruházi készletek eltérhetnek egymástól, így előfordulhat, hogy a webshopban már lefoglalt (felhasználó által véglegesített és általunk visszaigazolt rendelésben szereplő) termék nem áll rendelkezésre (például mert az online vásárlással egyidőben áruházi értékesítés keretében eladásra került a termék utolsó darabja is). Ilyen esetben az akcióban részt vevő termékre vonatkozó megrendelését nem tudjuk teljesíteni, mely körülmény nyilvánvalóvá válását követően rövid időn belül tájékoztatjuk, és a meg nem valósult online vásárlás esetlegesen Ön által már kifizetett ellenértékét visszatérítjük.

Barkácsgépek hatalmas akcióban a Praktikerben, kattints ide!

Ingyenes házhozszállítás online vásárlás esetén
A megrendelések kiszállítási dátumával és időpontjával kapcsolatos információkat e-mail-ben küldjük el a rendelésnél megadott elérhetőségekre. A Black Friday keretében online vásárolt termékeket ingyenesen szállítjuk házhoz.

Ingyenes házhozszállítás áruházainkban
A Black Friday napján vásárolt termékeket az áruház 30 kilométeres körzetében ingyenesen szállítjuk házhoz, azonban a kiszállítás ideje a szokásostól hosszabb lehet. Éljen a Praktiker!

Ha érdekel, kattide!

mall.hu fekete péntek 27-én!

Egyre többen lépnek akcióba!