in

Putyin jön, teljes lesz a felfordulás!

Hirdetés

Putyin jön, teljes lesz a felfordulás!

Terrorelhárítási Központ közleménye
Budapest, 2017. január 31., kedd (OS) – A Terrorelhárítási Központ közleménye

A Terrorelhárítási Központ látja el – a belügyminiszter kijelölése alapján – a 2017. február 1-jén és február 2-án Budapestre utazó, kiemelten védett személyek, Szergej Viktorovics Lavrov orosz külügyminiszter, illetve Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin orosz elnök látogatása során a személyvédelmi feladatokat.

Hirdetés

A nemzetközileg védett személyek biztosítása érdekében a TEK a szükséges személy- és létesítményvédelmi intézkedéseket életbe léptette és ezeket a látogatás végéig fenntartja.

Az intézkedés nem jelenti egyetlen demonstráció megtiltását sem, de lehetőséget biztosít a védett személyek biztonságának garantálása és a közlekedési útvonalak biztosítása érdekében számos rendőri intézkedés bevezetésére.

A TEK felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a kiemelten védett személyek budapesti tartózkodása során a küldöttség mozgásával párhuzamosan több útvonalon időszakos terelésre, forgalomkorlátozásra, illetve lezárásra kerül sor.
A Terrorelhárítási Központ által bevezetett korlátozásokról a TEK honlapján, az alábbi linkeken lehet tájékozódni:
http://www.tek.gov.hu/pdf/DOC250117-25012017145842.pdf
http://www.tek.gov.hu/pdf/DOC110117.pdf

A korlátozásokkal érintett útvonalak listája és a tájékozódást segítő információs térkép a Rendőrség honlapjáról (www.police.hu) letölthető.
http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/utinfo/forgalmirend-valtozasok/ideiglenes-forgalomkorlatoz

Az útvonal-korlátozásokat a hatóságok csak a külföldi delegáció biztonságos mozgásához feltétlenül szükséges ideig tartják fenn, így segítve a Budapesten közlekedőket.
Az esetlegesen előforduló kényelmetlenségek miatt a közlekedők megértését és türelmét kérjük.

Terrorelhárítási Központ

Bauhaus akciós újság január 31-től

Penny market akciós újság február 2-től