in

RTL Klub nyerő páros győztesei

Hirdetés

A döntőben kapott szavazatok alapján Rácz Jenő és Gyuricza Dóri lettek 2020-as Nyerő Páros győztesei.

2020 szeptember végén indult a Nyerő Páros negyedik évada. Az RTL Klub sztárpáros reailty vetélkedőjét mindenki izgalommal várta, ahol még brutálisabb feladatoknak, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatoknak lehetnek szemtanúi a nézők. 

Hirdetés

Soha nem voltak még ennyire őszinték és konfliktusokba beleállók a párok, soha nem volt ennyi feszültség a villában, és ennyire nehéz feladatokkal nem indult és nem végződött a műsor, mint idén. Az eredmény is több mint érdekes lett: az október 16-i döntőben a kiesett párosok minden szavazatukat Rácz Jenőre és Gyuricza Dórira adták, így ők lettek 2020-as év nyerő párosa. 

 

A Nyerő Páros 2020 nyertesei

A végső adás előtti epizódban Járai Máténak és Kírának, Rácz Jenőnek és Dórinak, illetve Dér Heninek és Gergőnek tandemugrással egy kisrepülőből kellett kiugraniuk, majd autóval különböző helyszínekre kellett eltalálniuk, ott pedig különböző feladatokat megoldaniuk: időre megnevettetni a szoborembert, néptáncot járni, a memóriát használva 12 képet úgy kitenni, ahogy azokat előtte csak az egyik fél látta a szomszéd teremben, továbbá időre megkeresni egy nagy fűrészt. 

emag black friday

EMAG készletkisöprés – karácsony előtt?

hatoslottó

Hatos lottó nyerőszámai 2020.10.18. 42. hét