Home / akciós árajánlatok / Szinglinap, azaz Dupla tizenegyes nap! Vásárlási rekord Kínában!

Szinglinap, azaz Dupla tizenegyes nap! Vásárlási rekord Kínában!

Hirdetés

Szinglinap, azaz Dupla Tizenegyes nap! Vásárlási rekord Kínában!

Nagy nap a mai, ugyanis tizenegyedik hónap tizenegyedike, azaz dupla tizenegyes nap van ma, 11.11.

Ez pedig a Szinglinap!

Kínában november 11-én tör ki a már hagyományos e-kereskedelmi őrület! Az Alibaba szuperkereskedelmi óriás arra számít, hogy meg fogja dönteni a tavalyi, egy nap alatt 25 milliárd dollárnak megfelelő bevételét!

Hirdetés

Hallottam már itthon is: egyre többször van szó az úgynevezett Szingli Napról, ami pedig a következő:  az egyedülálló fiatalok egy ujkeletű hagyomány szerint minden évben november 11-én ünneplik magukat a kontinentális Kína területén! Sok szingli ezt a napot választja az elköteleződésre is. Hírek szerint ezen a napon az esküvők száma is megugrik. A kezdeményezés mára óriási üzletté vált. Az Alibaba már hat évvel ezelőtt levédette a “dupla tizenegyes” márkát. A vállalat azóta sorra döntögeti a bevételi rekordokat!

Szakértők szerint a csúcs az idén is megdől! Az immáron tizedszer megtartott Szingli napon az Alibaba kereskedelmi szuperóriás arra számít, hogy bőven több mint egymilliárd megrendelést kell majd feldolgoznia és kiszolgálnia, szemben a tavalyi 800 millióval.

De vajon mi lesz jövőre, amikor ez a nap éppen tizenegyedszer kerül megrendezésre!?

Szeretsz akciósan vásárolni? Akkor ne maradj le semmiről! Segítsd a munkánkat egy Lájkkal! Nyomj rá! Köszönjük!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: