in

Tesco Clubcard újratöltve!

Hirdetés

Tesco Clubcard újra töltve!

Rendszeresen érdeklődnek a Tesco Clubcardról

Mi is ez a program?

A Clubcard a Tesco hűségprogramjának megnevezése. A Clubcard programmal a Tesco vásárlóinak szeretnénk köszönetünket kifejezni azért, hogy nálunk vásárolnak. A program 2010. augusztus 25-én került bevezetésre Magyarországon, és a vásárlók körében nagyon kedvelt, már több mint 2 000 000 vásárló regisztrált a programba. Ez áll a Tesco közleményében!

Hogyan lehet Clubcard kártyád neked is?

Igényelned kell, vagy a Tesco vevőszolgálaton, vagy interneten.

Hirdetés

A Tesco Clubcard hűségprogram (továbbiakban: Program) alapelvei

A Program tulajdonosa és üzemeltetője a Tesco-Global Zrt, H-2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3 (továbbiakban: Tesco). A Programba belépő vásárlók a Tesco áruházakban és a Tesco szerződéses partnereinél lebonyolított vásárlásaik után pontokat gyűjtenek a személyre szóló számlájukon. Az összegyűjtött pontokért a Tesco kedvezményeket, például vásárlási utalványt (a továbbiakban: Utalvány) ad számukra. A Programról további információt awww.clubcard.hu honlapon, az egyes áruházak vevőszolgálati pultjánál, vagy a belföldről hívható 06/ 80-222 333-as ingyenes ügyfélszolgálati telefonszámon kaphatnak.

A tagság és jelentkezés feltételei

A Programban minden természetes személy részt vehet, aki 18. életévét betöltötte és online vagy áruházban történt személyes regisztrációját megelőzően elfogadja a Program Általános Szerződési Feltételeit, valamint leadja a helyesen kitöltött regisztrációs lapot. Jogi személyek és jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok nem vehetnek részt a Programban. Minden személy csak egy Clubcard kártyát igényelhet, többszörös tagság nem lehetséges. A regisztrációs lap kitöltésével és leadásával, valamint online regisztrációval a Programban részt vevő vásárló elfogadja a Program Általános Szerződési Feltételeit.

Miért jó, ha van Tesco Club kártyád?

Rengeteg termék akciós áron vásárolható meg a kártya által, ráadásul a Black Friday ajánlatok is csak a club card tulajdonosoknak elérhetők!

Itt tudsz kártyát igényelni!

A Kártya és a Kulcstartók használatáról

Az online regisztrációt követően a Tesco postai úton küld az azt igénylő vásárlónak egy kártyát (a továbbiakban: Kártya) és két kulcstartót (a továbbiakban: Kulcstartó), az áruházban történő személyes regisztráció esetén a résztvevő a kitöltött regisztrációs lap aláírása után kapja kézhez a Kártyát és a Kulcstartókat. A Kártya és a Kulcstartók a Tesco tulajdonát képezik és a vásárlások utáni pontgyűjtést szolgálják. A Kártyát és a Kulcstartókat csak annak igénylője, illetve a vele egy háztatásban élő családtagjai (a továbbiakban együtt: Vásárló) használhatják, azokkal anyagi haszonszerzés céljából kereskedni nem lehet. A Kártyát és Kulcstartókat kizárólag végfelhasználói vásárlás során lehet használni, ÁFA-s számla kiállításakor nem lehet érvényesíteni az adott tranzakcióban.

Pápai Joci bombasztikus sikere

postai küldemények

Sokan rosszul tudják a postai küldemények feladásánál