Home / akciós árajánlatok / Tesco Fekete Péntek akciós ajánlataiból!

Tesco Fekete Péntek akciós ajánlataiból!

Hirdetés

Tesco fekete péntek

 

Hirdetés

Tudjátok mi történt? Este beugrottam a dunakeszi Tescoba! Körülnéztem, hogy mivel készülnek a Fekete Péntekre! Semmit nem láttam. Körbejártam az egész üzletteret, de semmi nem utalt a Fekete Péntekre! Megkérdeztem egy arra járó árufeltöltőt, tud-e valami feketepénteki akcióról? Nem tudok- válaszolta szolgálatkészen!

Vettem egy-két dolgot, majd távoztam. Kifele menet még egy biztonsági őrrel találkoztam. Gondoltam, őt is megkérdezem, tud-e valamit a november 27-i akciókról? Persze, hogy lesz óriási akció-válaszolta, már mindenkinek kiosztották az újságot!

Hol kaphatok én ilyet? kérdetem tőle felcsigázva a mondottak után. Próbálja meg a vevőszolgálaton! -válaszolta a fegyveres őr.

Nosza, visszamentem a vevőszolgálathoz. Kérek egy black friday akciós újságot! Máris kaptam egyet! Miért kellett ezt eddig titkolni?

Na, mindegy, itt az újság részleteiben:

tesco-akcio

tesco fekete péntek

De lesz itt még sokminden!!!!! Máris szkennelem és frissítem az infókat!! A lényeg, hogy találkozunk /mert én mindenképpen megyek!!!!!/ holnap reggel  a TESCOBAN! NEHOGY kihagyd!!!

Mi van? Tescoban is lesz fekete péntek?

Szeretsz akciósan vásárolni? Akkor ne maradj le semmiről! Segítsd a munkánkat egy Lájkkal! Nyomj rá! Köszönjük!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d blogger ezt szereti: