in

Tesco utazás, kellemes üdülés télen is!

Hirdetés

TESCO – utazás, üdülés télen is!

Tesco Black Friday utazás, erre kattints!

A vásárlói igényekhez igazított tescoutazas.hu nyitott platform jellegének köszönhetően a legjobb magyar és külföldi szállodáktól érkező ajánlatokat tartalmazza, így az érdeklődők az eredeti árnál akár 70 százalékkal olcsóbban foglalhatják le a számukra szimpatikus szállást. A mai trendeknek megfelelő, egyszerű és átlátható honlapon még könnyebben válogathat, sőt, akár össze is hasonlíthatja a különböző ajánlatokat.

Hirdetés

A megújulásban nagy szerepet játszott a Xentury Kft, aki 2015 tavaszától a Tesco Utazás új partnereként új alapokra helyezte a weboldalt.

Tesco utazás

„Az tescoutazas.hu nem kuponos és nem is klasszikus listázó weboldal, hanem egy magasra pozícionált, a piacon elérhető legjobb ár-értékarányú külföldi és belföldi ajánlatokat tömörítő aggregátor site.” – mondta Kamarás Dávid, a Xentury Kft. ügyvezető igazgatója. – „Az új weboldal egyrészt impulzusvásárlásra ösztönző egyszeri és megismételhetetlen ajánlatokat közvetít, másrészt a célirányos választást előnyben részesítő vásárlóknak ad kereshető, havi több száz ajánlatból álló kínálatot.

tescoutazas.hu partnerei közé tartoznak Magyarország és az európai országok legnevesebb hotelláncai, valamint közel hatszáz magyarországi szálláshely.”

Gyűjtse a hűségpontokat minden vásárláskor! www.clubcard.hu

Cyber Hétfő Amazon

Tesco akciós

Tesco akciós ajánlatok 2015.11.26-12.31