in ,

Tescoban voltunk fekete péntek reggeli-Beszámoló

Hirdetés

Tescoban voltunk fekete pénteken reggel!

 

Reggel nyolcra hirdették meg a Tesco Fekete Péntek-i akciókat!

Hirdetés

Gondoltam, én is odamegyek, és körülnézek. Azt nem értettem, hogy ha hajnali hatkor nyit az áruház, miért nyolckor kezdődik az akció. Talán ők sem bíztak annyira a tömegben? Vagy talán azt gondolták, hogy a várakozók ne fagyjanak meg kint? Egyáltalán voltak várakozók?

Na, én megmondom őszintén, hogy egy kicsit lusta voltam, és nyolc óra után két perccel érkeztem! Már sorok álltak a Black Friday dobozok előtt, és már sokan álltak a vevőszolgálatnál is!

TescoBlackFriday2015 fotó: Schneider Tamás

A meghirdetett nagy akcióval leárazott két fajta tv, az LG és a Blaupunkt már a bevásárlókocsikban volt. Már találkoztam szembejövőkkel is, akik nevetve beszélték: tök olyan volt, mint az amerikai black Friday-os filmekben! Tumultus, taszigálás, ordítozás!!

-Hova szaladtok? -kérdeztem őket, és mi volt?

-Megyünk a másik Tescoban, ott még van egy csomó Blaupunkt tv- mondják, itt már elfogyott!!!

Én is mentem velük. A másik Tesco kb. negyedórányira volt, már messziről látszott, hogy tele vannak a parkolók. Sikerült azonban elég gyorsan helyet találnunk és beszaladtunk. Érdekes, hogy itt halomban álltak a Blaupunkt tv-k, de volt három szolgálatban lévő egyenruhás rendőr is! Úgy tűnik, itt gondoltak az esetleges durvább viselkedőkre is!

A velem érkezett srácok rögtön két tévével már álltak is a sorba és nevetgéltek!

-Kár, hogy csak egyszer van ez a fekete péntek! Látszott rajtuk, hogy jó kis kaland volt ez nekik, és valószínűleg ma még folytatása is lesz ennek!

Tesco Black friday akciós ajánlatok

Euronics Black Friday