in

Újabb felmondások a vs.hu portálon!

Hirdetés

Összeomlik a vs.hu újságírók nélkül!

Már a főszerkesztő  is felmondott tegnap a Vs.hu hírportálnál, miután a hétvégén nyilvánosságra került: az internetes újság mögött álló kiadó több mint félmilliárd forintos támogatáshoz jutott a jegybank alapítványaitól.

Lebhardt Olivér főszerkesztő hétfőn délben Facebookon közölte, hogy feláll a főszerkesztői székből. Azt írja: „Hibáztam, amikor hagytam, hogy a támogatott tartalmak a támogató feltüntetése nélkül jelenjenek meg, noha ebbe beleszólásom nem volt, de az is igaz, ez elegendő ok lehetett volna akkori felmondásomra. Ezért vállalom a felelősséget, és távozom a VS szerkesztőségének éléről. Ugyanakkor kijelentem, hogy a vezetésemmel a szerkesztőségben szabad, autonóm, független újságírói munka folyt, amire büszke vagyok. A folytatáshoz a maradó kollégáknak minden segítséget megadok.”

Hirdetés

Sorra jönnek a hírek a távozókról. Szabó András ezt közölte a Facebookon: „Egészen a botrány kirobbanásáig nem tudtam arról, hogy az újságot hogyan tartják fenn közpénzből. A legjobb tudásom szerint dolgoztam, minden cikkemre büszke vagyok, amit itt írtam. Sajnálom, hogy az Origo után a VS sorsa is így alakult. Bízom benne, hogy lesz még lehetőségem folytatni azokat a sztorikat, amiket itt elkezdtem.”

 

vs.hu Vajon ki a tulajdonos pontosan?

penny akciós újság

Kapard a sorsjegyet, siess!

Szipál Márton

Szipál Márton teljes életet élt!