in

Vigyázat, itt a VÉDA rendszer!

Hirdetés

A VÉDA rendszer

A Véda közúti intelligens traffipaxrendszer 2016 április 5-e óta működik üzemszerűen Magyarországon. A rendőrség a megelőzésre különösen odafigyel, még egy „rémisztő” videót is közreadtak arról, miként dolgozzák fel a képeket, illetve hányféle büntetést szabnak ki a felvételek alapján.

Ez történik a VÉDA-kamerafelvétel készítése és a közigazgatási eljárásban készült határozat postázása között- az ORFK kiteregeti kártyáit.

Hirdetés

A változtatható helyű és fix telepítésű Közúti Közlekedési Ellenőrzési Pontok összesen kilenc közúti szabályszegést képesek dokumentálni, amelyek közül hat az objektív felelősség hatálya alá tartozik. Ezek a megengedett legnagyobb sebességre, a vasúti átjárón való áthaladásra, a járműforgalom irányítására szolgáló fényjelző készülék jelzéseire, a leállósáv igénybevételére, a behajtási tilalomra és a kötelező haladási irányra vonatkozó előírások megszegése.

A Duna vonalától nyugatra, illetve a Budapesten elkövetett szabályszegések esetén a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, míg a Dunától keletre, valamint Pest megye területén elkövetett szabályszegések esetén a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közigazgatási Hatósági Szolgálata folytatja le a járművek üzembentartóival szemben a közigazgatási hatósági eljárásokat.

Tudod, hol vannak elhelyezve ilyen veszedelmes traffipax berendezések?

Kattints ide!

Forgalomlassítás a Syma csarnoktól

pedagógus sztrájk: Fotó Kaszás Ttila

Valóban üres az óvoda, nincsenek gyerekek!