in

800 millió forint két óra alatt!

Hirdetés

800 millió forintot tapsoltak el 2 óra alatt!

Az első Black Friday (fekete péntek), melyet az eMAG szervezett, a magyar online vásárlás történelmének jelentős mérföldkövévé vált – írja a cég közleményében.

Mint az ominózus napon mi is hírt adtunk róla, két óra alatt 800 millió forintért vásároltak náluk a magyarok, és volt még ennél feljebb is.

Hirdetés

A mérleg

A Black Friday napján 95 ezer terméket vásároltak az oldalukon. Összesen több mint 1,2 millió látogató volt náluk csupán ezen az egyetlen napon. Rekord forgalom volt a mobil platformjukon is: 350 000 látogatás és a vásárlások 11 százaléka is innen érkezett

A Black Friday napi vásárlások összesített értéke pedig végül meghaladta az 1,7 milliárd forintot, a kedvezmények összegét pedig közel 550 millió forintnyira tette a cég közleményében. A cég legnagyobb riválisának számító Extrem Digital oldalán 1 millió látogatást regisztráltak, és 700 millió forint értékben vásároltak az akciós termékekből – számolt be a HVG.hu.

Félő, hogy a már Magyarországra is megérkező fekete péntek nem csak az leárazások és nagy kedvezmények miatt lesz híres. Hanem az akciós termékek miatt egymást letaposó vásárlók közötti lökdösődések és verekedések miatt is.

Fekete péntek 2015 november 27.
Fekete pénteki zűrzavar

Rendőrverés, dulakodás, balhé: Fekete Péntek

Lefagyott a szerver, felforrtak az idegek!