Home / black friday / Black Friday a javából! Tesco fekete péntek az egész hétvégén!

Black Friday a javából! Tesco fekete péntek az egész hétvégén!

Hirdetés

Black Friday a javából! Tesco fekete péntek az egész hétvégén!

tesco black friday

A Tesco gondolt a kisebb vágyakra is: kölyökpezsgő, Törley pezsgő 30%-os kedvezménnyel vásárolható! Aki már most gondol a szilveszterre, az igen csak jól jár!

Hirdetés

A Tesco Fekete pénteken és az azt követő Black Friday hétvégén 79.990,-Ft-ért kapható egy elég erős Lenovo laptop optikai egérrel és egy komoly Canon nyomtatóval!

Bármelyik iskolásnak, de mégy otthon dolgozó szülőnek is ez egy rendkívül kedvező ajánlat! Ez igazi Black Friday ajánlat! Ráadásul a termékek tele raklapon várják a vásárlókat!

Komoly mosógépek is benne vannak a Tesco Black Friday egész hétvégés akciójában. 49.990,-Ft-ért vásárolhatók, rendkívüli ajánlat, ezt bizton állíthatom! Ezek a mosógépek nem csak mutatóban vannnak, elegendő mennyiségben vannak a Tesco áruházakban, nem kell közelharcot vívni értük!

 

Természetesen reggel a tumultusban elfogytak azok a televíziók, amelyek ára sokakat lázban tartott és aludni sem bírtak! Ezen kívül rengeteg ruha, műszaki cikk várja még a hétvégén a fekete pénteki akciós árakon a kalandozó vásárlókat!

 

 

Szeretsz akciósan vásárolni? Akkor ne maradj le semmiről! Segítsd a munkánkat egy Lájkkal! Nyomj rá! Köszönjük!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..