in ,

Tesco Black Friday legfontosabb információi

Hirdetés

Tesco Black Friday legfontosabb információi 2017. november 24-én:

A Tesco közölte a Black Friday akcióival kapcsolatos kérdésekre a válaszokat:

MIÉRT CSAK CLUCBARDDAL RENDELKEZŐ VÁSÁRLÓK VEHETNEK RÉSZT A BLACK FRIDAY PROGRAMBAN?

A Clubcard a Tesco hűségprogramja és a Black Friday egyike a Clubcard tagok számára nyújtott különleges előnyöknek (például tagsági promóciók, különleges utalványok és kedvezmények). Megéri Clubcard tagnak lenni, ezért azt tanácsoljuk, hogy csatlakozzon és élvezze az előnyeit. A Clubcard igénylése nincs feltételekhez kötve, így egyszerű csatlakozni.

VAN-E ELEGENDŐ ÁRUCIKK MINDENKI SZÁMÁRA? MENNYI ÁRU VAN PONTOSAN?

A lehetőségeinkhez képest szeretnénk maximálisan kiszolgálni minden vásárlónkat. A Black Friday egy különleges akció, más előkészületeket igényel, mint amit általában megszokhattunk. Ebben az egész világon elterjedt és népszerű programban bizonyos árucikkek nagy számban és a teljes akció ideje alatt elérhetőek, mások (elsősorban elektronikai termékek) viszont korlátozott számban kaphatók csak. Az árukészleteink nagysága áruházanként változó, de pontos számot nem tudunk mondani.

MIKOR KEZDŐDIK A BLACK FRIDAY AZ ÁRUHÁZAKBAN?

A Black Friday program november 24-én, pénteken reggel 6 órakor a rendes nyitva tartás szerint indul útjára. Ez azt jelenti, hogy ekkortól minden termék (különösen az elektronikai cikkek) kedvezményesen elérhetőek a vásárlóink számára.

HÁNY DARABOT VÁSÁROLHATOK EGY BIZONYOS ÁRUCIKKBŐL?

Úgy érezzük helyesnek, hogy az elektronikus játékokból, szórakoztató cikkekből, házi, illetve kerti munkagépekből egy vásárló 1 db-ot vásárolhat. A többi termék esetében nincs korlátozás.

PONTOSAN HOL LEHET MEGTEKINTENI AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ TERMÉKEKET?

A vásárlóink a Tesco áruházak megadott részlegein találják meg a Black Fridayban szereplő termékeket.

MINDEGYIK TESCO ÁRUHÁZ RÉSZT VESZ A BLACK FRIDAY PROGRAMBAN?

Az összes áruház részt vesz a Black Friday programban.

MEGVEHETEM-E A TERMÉKEKET A BLACK FRIDAY AKCIÓBAN TESCO ONLINE BEVÁSÁRLÁSSAL IS?

Néhány árucikk megvásárolható lesz, de nem fogjuk bővíteni online kínálatunkat a Black Friday során. Ne feledjétek, a kedvezményekre csak akkor lesztek jogosultak, ha a vásárlás a Black Friday időtartama alatt történik.
jysk black friday 2017.

Jysk Black Friday 2017 november 23-26 között!

obi ajándék

Obi ajándékkártya, szuper karácsonyi ajándék!