in

Cápák között 4. évad online csatornán!

Hirdetés

Cápák között 4. évad online csatornán!

 

A Cápák között 4. évadának első adásában az egyik startup vállalkozást két Cápa is  pártfogásába vette, és hajlandóságot mutattak komoly anyagi támogatásra is!

Hirdetés

 Garzó Galatea testvérével állt a Cápák elé, hogy megmutathassa közös vállalkozásukat.

A Vegi Pont, amely helyi termelők zöldségeiből nagy és kis kiszerelésben egyaránt készít savanyúságokat azért keresett befektetőtek, mert a vásárlói igényeket a jelenlegei kapacitásukkal már nem tudták kielégíteni.

Mind Galatea, mind Gabi előadása és szilárd határozottsága Tomán Szabinát és Balogh Leventét is meggyőzte, akik 15-15 százalék részesedésért 10-10 millió forintot ajánlottak, amely végül úgy módosult, hogy a Vegi Pont 5-5 % részesedést két éven belül visszavásárolhat a befektetőktől.

Azonban a következő jelentkezők közül a Cápákat nem sikerült mindenkinek meggyőznie. Zádor Attiláné Éva ehető, kukorica alapú kávéscsészéje és előadása nem keltette fel a szigorú, nagyhatalmú üzletemberek érdeklődését, és ha végig nézed, neked is jelenthet tanulságokat, ha innovatív dolgok megvalósítására törekednél.

Igencsak érdekesnek bizonyult Fülöp Ádám, a Pipacs Pékség létrehozójának és tulajdonosának bemutatója is. A vállalkozásba Balogh Levente és Moldován András is befektetett volna,de Fülöp Ádám mindenki legnagyobb meglepetésére meghátrált, és nem fogadta el a két nagyhal befektetési ajánlatát. Lehet, hogy rájött, cége felfejlesztésével oda lenne az a varázs, amit neki és munkatársainak jelent ez a mesebelien szép, illatos és jóízű pékség.

Ám a következő jelentkezők is igencsak felkelthették a nézők figyelmét. Az üzleti show mosolyogtató színfoltjának bizonyult a ProjektX formáció. A három 20 éves vállalkozó a már működő buliapplikációjuk további fejlesztéséhez szeretett volna befektetőket találni. Bár üzlet nem jött létre, a fiatalok az életre szóló tapasztalaton túl az alkalmazásukkal elnyerték a Telekom Digitálisan Tettrekész díját.

Az izgalmas show-műsor 5 főszereplője – Tomán Szabina, Balogh Levente, Balogh Péter, Lakatos István, Moldován András – a Cápák, akik a pénzügyi világ valódi sztárjai. Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik egy tévéműsorban is kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be. Aki vállalkozással, üzlettel foglalkozik, feltétlenül nézze ezt az izgalmas, tanulságokkal tel műsort.

Ide kattints, ha visszanéznéd online!

Cápák között 4. évad online csatornán!

Lidl akciós újság 2022 január 6-tól január 12-ig

keresztanyu

Keresztanyu televíziós sorozat szereplői