in

Keresztanyu televíziós sorozat szereplői

Hirdetés

Keresztanyu televíziós sorozat szereplői

Róza mama, a „Keresztanyu” (Molnár Piroska) egy kelet-magyarországi csempész maffia vezetője, aki a történet elején, 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a bűnszervezet irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák Makkosszállás (az ukrán-magyar határ melletti kitalált község) polgármesterének. A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel –, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet.

Hirdetés

Első évad

Harangozó Lajos (Mihályfi Balázs), Bárány Jóska (Németh Kristóf) és Oleg Tatarenko (Magyar Attila) mindhárman a Keresztanyu által vezetett csempészhálózat tagjai, akik 5 000 db cigarettát akartak átcsempészni az ukrán-magyar határon egy rejtett alagútrendszeren keresztül. Eközben az alagútban megjelentek Tivadarék (Makkosszállás rendőrei), akik a csempészhalózat egy ismertelen besúgójától kaptak fülest a cigarettaszállítmány érkezéséről. A három csempész sikeresen kijut az alagútból, ámde Lajos telefonja az alagútban maradt. Budapesten Sótonyi Frigyes (Gálvölgyi János) rendőrezredes áthelyezi Pintér Márk (Kékesi Gábor) őrmestert Makkosszállásra, mert az ezredes barátnőjével lefeküdt. A csempészhálózat tagjai készülnek Róza mama (Molnár Piroska) születésnapjára. A csempészhálozat vezetői megállapítják, hogy besúgó van köztük, és próbálják kideríteni, hogy ki az. A születésnapra Róza mama unokája, Petra (Dobos Evelin) is hazajön, aki nemrég végzett Budapesten. Petra egy benzinkúton találkozik Pintér Márkkal, majd Petra lekési a buszt és Márkkal együtt megy el Makkosszállásra. Róza mama születésnapján bejelenti, hogy annak adja át a csempészhálózat vezetését, aki az egy év múlva esedékes polgármesteri választáson megszerzi a polgármesteri széket. Petra is megérkezik az ünnepségre, amikor a rendőrség betöri az ajtót és házkutatást hajt végre, hogy megtalálják a cigarettaszállítmányt.

Innentől kezdve pedig elindul a verseny a polgármesteri székért és a csempészhálózat vezetéséért.

Második évad

Egy héttel Harangozó Lajos lecsukása után, Makkosszállást szórólapokkal áraszják el. Petra és Mariann Lajos kiszabadításán dolgoznak. De Róza mama ezt nem nézi jó szemmel, ezért Petra kiköltőzik. Róza mama megbízza Marozsán-t és Krasznahorkai-t hogy mindent kideritsenek Pálikás György-ről és Anatolij Sukorov-ról. Timike pókerezni kezd, hogy megmentse Damil-t a polgármesterség alól, Jóska féktelen haragba kezd. Mikola be szervezi Oleg-et Anatolij bűn szervezetébe. Tivadar kiengedi Lajost a fogdából, Lajos újemberként elhatározza hogy kiszál a hálózatból, de Mariann átakarja venni a helyét a hálózat élén. Lajos közben ajánlatot kap Bokor Géza (Epres Attila), volt rally versenyzőtől, hogy legyen a szerelője. Laura átáll Anatolij csapatába.

Molnár Piroska (Róza Mama)
Gálvölgyi János (Rendőrfőnök)
Kékesi Gábor (Márk)
Dobos Evelin (Petra)
Szacsvay László (Szemereki)
Lengyel Ferenc (Tivadar)
Konfár Erik (Imi)
Dóra Béla (Zénó)
Ullmann Mónika (Mariann)
Mihályfi Balázs (Lajos)
Tóth Angelika (Laura)
Maizác Fanni (Ildi)
Németh Kristóf (Jóska)
Balogh Anna (Timike)
Gömöri András Máté (Zozó)
Dzsupin Ibolya (Sárika)
Magyar Attila (Oleg)
Sajgál Erika (Kriszta)
Józan László (Igor)
Hunyadi Máté (Viktor)
Nagy Feró (Babos)
Ganxsta Zolee (Damil)
Farkas Dénes (Bonifác)
Koch-Bulla Zelda (Tatjana)
Rátonyi Hajni (Elza néni)
Fekete Györgyi (Klárika)
Noé Viktor (Szkander)
Mezei Léda (Gina)
Petri Viktor (Karló)
Gonda Kata (Viki)
Janicsek Péter (Pityke)
Szentiványi Zsolt (Zsiga)
Kenderes Csaba (Jani)

 

 

Keresztanyu televíziós sorozat szereplői

cápák között

Cápák között 4. évad online csatornán!

Lidl akciós újság 2022.01.13-tól