in

Napfényes falunk szereplői

Hirdetés

Napfényes falunk szereplői

Szereplők:

:

Hirdetés
Marek Lambora Janek Linhart
Eva Buresová Týna Popelková
Dana Batulková Lída Vacková
Lucie Benesová Róza Vodicková
Ondrej Pavelka Franta Vacek
Lucie Polisenská Julca Vacková
Eva Holubová Hana Schwartzmüllerová
Lukás Langmajer Vilém Fiala
Iva Hüttnerová Beta Slavícková
Jan Stastný prof. Jaromír Kohout
Václav Knop Zdenek Vacek
Tereza Brodská Jana Kratinová

 

A Napfényes faluban van egy takaros kis farm, ahol a Popelka család él. Náluk készül a környéken már legendás kecskesajt, de amiről igazán híresek, az a saját tulajdonukban lévő hotel. Az egész vállalkozást kézben tartó családfő azonban váratlanul meghal és a két testvér Tyna és Sylva rögtön egymásnak esik az örökség további sorsa miatt. Az apja nyomdokain haladó Tyna ugyanis meg akarja tartani a birtokot, de becsvágyó nővére, Sylva inkább mindent eladna. A Napfényes falunk családi intrikák és váratlan szerelmi románcok egyetlen sorozatba sűrítve…

Az ATV közleményben jelentette be csütörtökön, hogy ezentúl minden héten pénteken látható lesz képernyőjén a Napfényes falunk című sorozat, mely a Popelka családról szól, akik egy takaros kis farmon élnek. Náluk készül a legendás kecskesajt és az ő birtokukon van a környék leghíresebb szállodája is. Az egész vállalkozást kézben tartó családfő azonban váratlanul meghal és a két testvér Tyna és Sylva rögtön egymásnak esik az örökség további sorsa miatt.  Az apja nyomdokain haladó Tyna ugyanis meg akarja tartani a birtokot, de becsvágyó nővére, Sylva inkább mindent eladna.

Az ATV azt ígéri, hogy a Napfényes falunk családi intrikákat, váratlan szerelmi románcokat, izgalmas pillanatokat és sok nevetést is kínál majd.

A sorozatot péntekenként 22 órától tűzi képernyőre a csatorna.

 

Napfényes falunk szereplői

lidl

Lidl házhozszállítás infó!

Napfényes falunk 1. évad (2020) online