in ,

Egyforintos akciók a Vaterán!

Hirdetés

November 27-én három napig tartó, a Fekete Péntek keretében óriási akció kezdődik a Vaterán:  a kedvezményes, fix árú termékek megvásárlása mellett egyforintos aukciókat indítanak, minimálár nélkül, egy napos lejárattal.

egy forintos akció a Vaterán a Fekete Péntek keretében!

Hirdetés

Az akció idejére többezres készletet foglaltak le az online vásárlók által kedvelt legnépszerűbb árucsoportokból!

„Az akció idejére több ezer tételből álló készletet foglaltunk le. Fontos tudni, hogy minden termék népszerű, új termék, tehát nem kifutó, maradék árukról van szó – nyilatkozta Szanitter Áron, a Vatera ügyvezető igazgatója. A Fekete Péntekhez kapcsolódóan – tette hozzá – ma már szinte minden jelentősebb hazai online kereskedelmi portál indít akciókat, ám a Vatera kezdeményezése egyedi abból a szempontból, hogy a licites termékek esetében a végső árát a vásárlók szabják meg, az áru annyiért kel el, amennyit hajlandóak kifizetni érte.

Az aukciókra illetve kedvezményes fix áras értékesítésre felkínált termékeket az internetes vásárlásoknál leginkább keresett árucsoportokból válogatta össze az aukciós portál. Így megtalálhatók a kínálatban műszaki cikkek (TV, notebook, tablet, fényképezőgép), mobiltelefonok, kis és nagy háztartási gépek, szépségápolási kisgépek, bútorok, belföldi utazások, babamama termékek, divatáruk és vaterás tárgyak is.” forrás:24.hu

Tehát mit tegyél? Látogass sűrűn a vatera honlapjára és figyelj, majd csapj le a neked tetsző termékre!

fogyasztó /tudatosvasarlo.hu/

Fogyasztói panaszok a Fekete pénteken!

óvatosan! forrás: network.hu

Mire vigyázzunk Fekete pénteken?