in

Mire vigyázzunk Fekete pénteken?

Hirdetés

Vigyázzunk, óvatosnak lenni nem árt!

Jó tanácsok Fekete Péntek akcióinál

Alaptanács: Az olcsó ár megszédít! Erre vigyázz a legjobban!

Hirdetés

Előfordulhat, hogy a vállalkozás visszaigazolta a rendelés elfogadását, majd utólag arról tájékoztat minket, hogy a terméket mégsem tudja az adott áron értékesíteni. Ebben az esetben továbbra is kérhetjük a termék meghirdetett áron való eladását.

Ha interneten keresztül rendeltünk, vásároltunk magánszemélyként, akkor a termék kézhezvételétől a tévhittel ellentétben nem 8, hanem 14 naptári nap áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy elállási szándékunkkal éljünk.

A vásárlást igazoló blokkot, számlát őrizd meg, ezzel tudod később érvényesíteni a minőségi kifogást.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság azt ajánlja, gondolja át, valóban szüksége van-e a termékre. /Sok esetben az „evés közben jön meg az étvágy” alapon elkezdjünk olyan dolgokat is vásárolni, amire valójában nem is lesz szükségünk!

Nézz utána, hogy a hirdetett ár valóban kedvezményes-e, mondjuk erre a legcélszerűbb körül nézni  ár-összehasonlító oldalakon.

A jótállási jegyet is mindig töltesd ki és érvényesíttessed az eladóval.

Hagyományos áruházban való vásárlásnál készülj fel a nagy tömegre, hogy megéri-e a nagy tumultusban való taszigálás, náthás, köhögő emberek között!

Az interneten való vásárlásnál nem érezzük úgy a pénz kiadását, mint a valóságos üzletben! Simán többször annyit elköltünk, mint amit előzetesen gondoltunk! Tudatosan rakjuk a virtuális kosárba az árukat!

Azért a sok tanács mellett egy kívánság is legyen: teljesüljenek álmaid! Vedd meg legjobb áron, amire vágysz!

vigyázzunk, óvatosan! forrás: network.hu

óvatosan! forrás: network.hu

egy forintos akció a Vaterán a Fekete Péntek keretében!

Egyforintos akciók a Vaterán!

leárazás

Az igazi leárazás januárban várható!