in

Fekete péntek 2018, mikor is lesz ez a nagy nap?

Hirdetés

Fekete péntek 2018, mikor is lesz ez a nagy nap?

Az év legnagyobb dobása lesz az idei Black Friday, hiszen óriási árapály várható! Ezen a napon aki utcára megy, megtalálja magának, amit már régóta keres, de nem volt pénze rá!

2018. november 13. Ez egy történelmi nap lesz százezrek életében!

Nem csak a legnagyobb áruházak kínálataira kell figyelned ezen a napon, hanem számos kisebb vállalkozás is megpróbálja magához édesgetni a vásárlókat, hogy egy fantasztikus bevételre tehessenek szert!

Hirdetés

Melyek a legnagyobb áruházak, amelyek eddig minden évben keményen beszálltak az árleszállítás bonyolult bugyraiba és annak mélységeiből felhozva fillérekért kínáltak felbecsülhetetlen értékeket?

Mindenképpen náluk kezd a vizsgálódást!

 MediaMarktemag, edigital vagy extreme digitalmall.hu valamint az euronics.hu

De csemegézz a Tesco, Az Auchan üzleteiben is, hiszen a nagy vétel lépten nyomon leselkedik rád ezekben a hatalmas áruházakban is!

Magyarországon a fekete pénteken általában a  játékok és elektronikai cikkek a legkeresettebbek. Érdekes, hogy  míg ez sokakat vonz, sokakat elriaszt a hatalmas tömeg, és inkább otthon maradnak. Bár az igazság az, hogy nálunk is óriási szerepe lett a webáruházaknak. Sőt, nálunk a fekete péntek először a weben mozdult meg, a fizikailag elérhető áruházakban érthetetlen nyugalommal szemlélték az interneten dömpingben fogyatkozó árukat. A helyi sajtó általában bemutatja a nyitás előtt felsorakozó, majd később a megvásárolt árukkal távozó vásárlókat. A fekete péntek hagyományosan a karácsonyi ajándékot vásárlókat célozza meg. 

Magyarországon továbbra is leginkább online vásárolnak. Ez egyrészt azért van, mert rengeteg kistelepülés lakói kaptak rá az efajtájú vásárlásokra, valamint nem kell utazniuk, nem kell bevásárolniuk személyesen az üzletből, az óriási akciók forgatagában. Online már csak azért is sokkal jobban szeretnek vásárolni a magyarok, mert elterjedt az az információ, hogy 14 napig minden további hercehurca nélkül visszavihetők, visszaküldhetők azok a termékek, amelyek valami okból nem feleltek meg.

Újabban elterjedt, hogy a fekete péntek napján az emberek szabadnapot vesznek ki. Már kora hajnalban a számítógép előtt ülnek, hogy az akció meghirdetett időpontjában lecsaphassák az enter billentyűt! Ebből aztán több éven keresztül történtek óriási lefagyások még a legerősebben felkészült cégeknél is! Idén reméljük, ilyenre nem kerül sor!

Számíthattok ránk, folyamatosan közöljük a fekete pénteki akciókat!

Auchan akciós újság 2018. október 11-től

glamour napok

Glamour napok – shoppingtúra-üzletkereső