in

Glamour napok – shoppingtúra-üzletkereső

Hirdetés

Glamour napok – shoppingtúra-üzletkereső

Aréna: 

Kezdődhet a shoppingünnep? Glamour-napok az Arena Mall-ban október 11-14-ig

Hirdetés

Ha Glamour-napok, akkor irány az Arena Mall! Merülj el a lenyűgöző divatkínálatban és használd ki a kedvezményeket! Pezsdítsd fel az őszt élénk színekkel és vidám mintákkal: töltsd fel a gardróbodat a szezon legmenőbb darabjaival! Az Arena Mall-ban mindent megtalálsz, ami a stílusos őszhöz kell, akár ruhára, kiegészítőre van szükséged, vagy a legújabb őszi krémeket, sminkeket keresed.

Kapcsolj ki shopping közben: készíts egy vagány fotót az Arena Mall őszi fotófalánál és játssz velünk az értékes nyereményekért!

Várunk a Glamour-napokon az Arena Mall-ban!

Nincs még GLAMOUR-napos kuponfüzeted? Itt az alkalmazás, ami segít!

Praktiker:

Glamour-napok 2018

Glamour-napok 2018. október 11-14. 

Újra Glamour napok 2018 a Praktikerben! Mikor lesz pontosan? Az idei Glamour napok 2018 őszén október 11-14. között kerülnek megrendezésre. A vásárlók országszerte a Praktiker összes áruházában igénybe vehetik a Glamour napokon biztosított 20% kedvezményt. Egy fő egy vásárlás alkalmával egy darab Glamour kupont vehet igénybe, a kedvezmény termékenként kerül levonásra.

Újra Glamour-napok az M3 Outletben!

Idén október 11-14. között használhatod a GLAMOUR kedvezményes kuponjait.

A kedvezményre jogosító kuponokat keresd az októberi GLAMOUR magazinban található GLAMOUR-kuponfüzetben, és a GLAMOUR-napok applikációban! 

Westend:

Kedvenc divatmárkáid 20% kedvezménytől várnak.
Gyere el október 12 és 15 között a WestEndbe és váltsd be kuponjaidat. Frissítsd fel ruhatáradat és tárazz be az új szezonra a legmelegebb pulóverekkel, kabátokkal és őszi cipőkkel!

DM üzletekben is tart a glamour napok óriási kínálata!

Az ország összes dm üzletében már október 10-től, szerdától beválthatja kuponjait, és természetesen az akció többi napján is. Időzítse tökéletesen a vásárlást, kezdje 10-én, szerdán a dm-ben, és folytassa a többi napon is!

Most nemcsak a plázákban vásárolhatsz kedvezményesen, hanem az éttermekben is. A METRO & GLAMOUR Gasztronapok jóvoltából rengeteg étteremben és kávézóban ehetsz vagy ihatsz 20%-50%-os kedvezményekkel. A térképes keresőben megtalálod, hogy pontosan hova szólnak az akciók.

fekete péntek 2018

Fekete péntek 2018, mikor is lesz ez a nagy nap?

Penny market akció újság 2018 október 18-tól