in

Kihívta a parlamenti képviselőket Vujity Tvrtko

Hirdetés

Kihívta a parlamenti képviselőket Vujity Tvrtko: adakozzatok!

FOTÓZKODJ EGY CSEKKEL! – Kihívom a parlamenti képviselőket. Bárki csatlakozhat, bármekkora segítséggel!

Öt napon keresztül naponta elküldök 20.000 forintot egy általam kiválasztott, rászorulókat segítő szervezetnek, egyben kérem az Országgyűlés tagjait, hogy legalább egyszeri alkalommal tegyenek hasonlóképpen, bármekkora összeggel. Ezen kívül hívok minden jóérzésű embert, hogy támogassa az arra érdemeseket, majd hívjon meg a játékba legalább két másik személyt! Mindenki annyival segítsen, amennyivel tud, s küldje az összeget annak, akinek szeretné…” – írja többek közt Tvrtko, aki “elsőként  a Parlamentben dolgozó Hölgyek és Urakat hívta ki az adakozásra , külön is megnevezve Pécs városának két egyéni országgyűlési képviselőjét, Csizi Pétert és Hoppál Pétert.

Hirdetés

Tvrtko: fotózkodj egy csekkel! Kihívom a parlamenti képviselőket. Bárki csatlakozhat

Kezdeményezőként engedjetek meg egy kicsit bővebb indoklást. A közösségi oldal tele van jópofa játékokkal: kedvenc versekkel, ötletekkel, 15 évnél régebbi képekkel. Most olyan akcióba kezdek, melynek több szempontból is van/lehet társadalmi haszna.

Mától kezdve öt napon keresztül elküldök 20.000 forintot (összesen tehát 100.000 forintot) más-más, rászorulókat segítő szervezetnek, az utalásokról készült képeket pedig feltöltöm az oldalamra. Törekszem majd arra, hogy támogatottjaim különböző társadalmi rétegek elesettjeit szolgálják, ezáltal sok rászoruló, nélkülöző kaphasson figyelmet (és reményeim szerint sokaktól, sok segítséget).

A játékhoz csatlakozóknak elég egyetlen alkalommal elutalnia bármekkora összeget az általa szabadon kiválasztott szervezet részére. Én azért teszem meg ezt öt alkalommal, hogy kitalálóként egész héten népszerűsíthessem az akciót, illetve bemutathassak öt különböző szervezetet. Minden alkalommal rövid indoklást is mellékelek majd az elküldött összeg mellé, hogy így is bemutathassam a kedvezményezettjeimet.

Sikert, karriert hozó fényképek néhány perc alatt!

Ezen kívül a jótékonysági játék elindítójaként én naponta nem két személyt, hanem egy-egy nagyobb csoportot hívok meg a játékba, hogy az akció elterjedhessen. Első meghívottjaim a Parlamentben dolgozó Hölgyek és Urak, külön is megnevezve Pécs városának két egyéni országgyűlési képviselőjét, Csizi Pétert és Hoppál Pétert.

Miért a parlamenti képviselők a legelső kihívottaim? Mert foglalkozásuk szerint a közjót szolgálják munkájukkal, mert ismerniük kell körzetük nehéz sorsú lakóit, nélkülözőit, támogatásra érdemes szervezeteit. Emellett a képviselő jól ismerheti térsége tehetősebb vállalkozóit, azokat a cégeket, vállalatokat, magánszemélyeket, akik megtehetik, hogy másokon segítsenek. Így meghívhatja őket ebbe a jótékonysági játékba, ahová egyébként mostantól BÁRKI CSATLAKOZHAT!

Kérek minden játékban résztvevőt, hogy saját Facebook-oldalára töltsön fel egy képet magáról, kezében a csekkel, kinyomtatott utalási szelvénnyel, vagy készüljön fotó arról, hogy a számítógépe előtt éppen nyomja az ENTER-gombot, hadd lássák a barátai, kollégái, szomszédjai, ismerősei, hogy ő is résztvevő, ő is egy mások segítésére nyitott ember. Aki feltölt egy képet az utalásáról, legyen rá büszke, hiszen fotója, s ezzel példája jótékonyságra ösztönözhet másokat.

Magánszemélyeknek írom: pontosan tudom, hogy 20.000, pláne 100.000 forint nagy összeg. Sokaknak hatalmas. Aki szeretne, segítsen kisebb összeggel, akár 1000, 2000, 5000 vagy 10.000 forinttal. Küldjetek annyit, amennyi nem terheli meg túlzottan a pénztárcátokat, életeteket, mégis, másoknak hatalmas segítség lehet, nem beszélve a gesztusról.

A játék menete a következő: kattints ide a játék részleteiért

Scmuck Andor Fodor Zsókával a Story Gálán 2016-ban

Rogán és Smuck : imádják Magdi anyust!

Harry Potter - J.K. Rowling

Harry Potter újratöltve?