in

Harry Potter újratöltve?

Hirdetés

 Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter és az elátkozott gyermek)

című kétrészes színmű a darab az idén nyári bemutató után jelenik meg nyomtatásban. A regény története után 19 évvel játszódó drámában Harry Potter már három gyermek apja, és agyondolgozza magát a mágiaügyi minisztériumban. A darabot a Harry Potter-regényfolyam szerzője, J. K. Rowling írta Jack Thorne és John Tiffany közreműködésével. A színmű nyomtatásban az e-könyv-változattal együtt jelenik meg a Little, Brown Book Group kiadó gondozásában.

Harry Potter - J.K. Rowling

Hirdetés

„Rowling és csapata nagyon sok kérést kapott a rajongóktól, akik nem láthatják a darabot, hogy legalább hadd olvashassák el azt, minket pedig nagyon boldoggá tesz, hogy lehetővé tesszük ezt számukra” – közölte a kiadó.

A produkció előbemutató-sorozatát májustól láthatja a közönség a londoni Palace Színházban, a premiert július 30-án tartják. A könyv keménykötéses és elektronikus változatban július 31-én jelenik meg.

A drámában Jamie Parker alakítja majd Harry Pottert, Hermione Granger szerepét Noma Dumezweni kapta. Potter másik barátját, Ron Weasleyt Paul Thornley játssza.

forrás: MTI

Tvrtko: fotózkodj egy csekkel! Kihívom a parlamenti képviselőket. Bárki csatlakozhat

Kihívta a parlamenti képviselőket Vujity Tvrtko

Pataky Attila és neje, Orsi máshol ünnepelt végül /Fotó: RAS Archívum

Story Gála Pataki Attila nélkül!