in

Story Gála Pataki Attila nélkül!

Hirdetés

Pataki Attilát nem engedték be a Story Gálára!

Szerintem mindenki tudja, hogy ki Pataki Attila!

Nem engedték be a Story Gála 2016-os rendezvényére. Pontosabban őt és két kísérőjét beengedték volna, de ők összesen hatan voltak.

Hirdetés

A regisztráció 3 főre szólt hivatalosan.

Pataky Attila és neje, Orsi máshol ünnepelt végül /Fotó: RAS Archívum
Pataki Attila és neje végül nem ment be a Story Gálára fotó: RAS Archivum

Attila azzal érvelt, hogy előző héten Szalai Viviennel, az azóta távozó főszerkesztővel megbeszélte, hatan jönnének. Azonban erre most per pillanat nem emlékezett senki.

Így aztán a hat fő beengedése nem jött létre.

Attila így nyilatkozott:

– Amikor észrevettem, hogy a Story belháborújának középpontjába kerültem, megpróbáltam megoldást keresni – mondta a Blikknek Pataky Attila. – Kíméletlenül bántak velünk. Még egy utolsó próbálkozásom volt, egy ismerősömön keresztül a tulajdonost kértem, hogy segítsen a gond megoldásában. Nem sokkal később jött tőle az üzenet, hogy csak az jöhet be, aki regisztrálva van. További jó csatározást kívánva, mivel nálunk a jelszó mindenki egyért, egy mindenkiért, eljöttünk. Én, Pataky Attila, az Edda művek főnöke és tulajdonosa, azt üzenem a Story tulajdonosának, és munkatársainak, hogy bármikor, amikor Edda koncertre szeretnének jönni, hat fő erejéig szívesen látom őket. Én, Pataky Attila, be fogom engedni őket.

Reméljük, hogy Attila élni tud ezzel a szíves vendéglátással és a Story tulajdonosa, munkatársai jelentkeznek egy EDDA koncertre!

Harry Potter - J.K. Rowling

Harry Potter újratöltve?

Medveczky Ilona csodálatos ruhakölteményben érkezett!

Medveczky Ilona a Story Gálán táncolt