in

Story Gála 2016 nyertesei

Hirdetés

Story Gála 2016 dijazottjai

A színművész kategóriában Pintér Bélát díjazták, aki színházával, a Pintér Béla Társulattal nemcsak hazánkban, de számos nemzetközi fesztiválon aratott zajos sikereket.

Az etno- és pop műfajban alkotó Szirtes Edina Mókus énekes-zenész kapta a zenész kategória elismerését.

Hirdetés

Cseh László Európa- és világbajnok úszó, aki a tavalyi Kazanyi vizes világbajnokságon tíz év után állt fel ismét a dobogó legmagasabb fokára, sport kategóriában lett a legjobb.

A televíziós személyiség/műsorvezető kategóriában Till Attila, alias Tilla filmrendező-műsorvezető győzött, aki Erős Antónia oldalán celebrálta a gálát.

A film kategóriában a többszörös fesztiváldíjas (Austin, Denver, Chicago, Cannes), Golden Globe-díjas, Oscar-jelölt produkció, a Saul fia vitte el a pálmát.

Az Ötcsillag-díjakat ezúttal is a Story magazin olvasói szavazták meg.

Az év színésznője Balsai Móni, A Liza, a rókatündér című közönségfilm szerelmes ápolónője, illetve olyan sikersorozatok, mint a Társasjáték és a Válótársak szereplője kapta. Színházi elfoglaltságai miatt a művésznő nem tudott részt venni a gálán, távollétében Barabás Éva vette át a díjat.

Az év műsorvezetőjének az elmúlt két évtized egyik legkiemelkedőbb médiaszemélyiségét, Friderikusz Sándort választották.

Az év tévés produkciója az RTL Klub gasztroreality-je, A Konyhafőnök, az év leg-legje pedig a TV2 “privát házibulija”, a Sztárban Sztár lett.

A Story kedvenc-díjat az estén káprázatos külsővel tündöklő Varga Izabella, a Barátok közt Balogh Nórája kapta.

forrás: 24.hu

story gála 2016 díjátadó /forrás: 24.hu
Story Gála 2016 díjazottjai forrás: 24.hu
Horváth Szilárd /forrás: music fm

Pordán Petrát kirúgták, férje ment utána!

döglött ló a pedagógus tüntetésen

Döglött ló a pedagógus tüntetésen a parlament előtt!