Home / gyorshírek / Orbán Viktor bejelentése november 3-án

Orbán Viktor bejelentése november 3-án

Hirdetés

Orbán Viktor bejelentése 2020. november 3-án.

Erre az operatív törzs sajtótájékoztatóján hívták fel a figyelmet.

Orbán Viktor bejelentést tesz a vírusügyi korlátozásokról, hangzott el a keddi operatív törzs sajtótájékoztatón. Erre mind a Müller Cecília helyére beugró, a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályát vezető Dr. Galgóczi Ágnes, mind Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője felhívta a figyelmet.

Tegnap Gulyás Gergely arról beszélt, hogy a kormány szigorításokról dönthet. Gál Kristóf azt mondta, több kérdés érkezett az operatív törzshöz ezzel kapcsolatban, azonban válaszokat még nem tud adni, mert zajlik a kormányülés. Azt viszont elárulta, hogy a kora esti órákban Orbán Viktor bejelentést fog tenni.

Hirdetés

Íme a bejelentés:

Ma éjféltől ismét bevezetjük a rendkívüli jogrendet. Arra kérjük az Országgyűlést, hogy ezt rendkívüli jogrendet 30 nappal hosszabbítsák meg – jelentette be Orbán Viktor.

Rendezvényeken, sportrendezvényeken, mozikban, színházakban csak minden harmadik széken lehet ülni és a maszk használata kötelező. A hatóságok minden rendezvényt ellenőrizni fognak, ha kell pénzbírságot szabnak ki, azokat a helyeket, ahol nem tartják be a szabályokat, azonnal be fogják zárni. A szórakozóhelyeken lehetetlen kikényszeríteni a szabályok betartását, ezért a szórakozóhelyeket bezárjuk, éjfél és reggel öt óra között kijárási korlátozást léptetünk életbe, éjfélig mindenkinek haza kell érnie – mondta a miniszterelnök.

A tömegközlekedési eszközökön a kormány járatsűrítést rendel el, újra ingyenes a parkolás.

Szeretsz akciósan vásárolni? Akkor ne maradj le semmiről! Segítsd a munkánkat egy Lájkkal! Nyomj rá! Köszönjük!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: