in

Penny rejtvény – játssz és nyerj a Pennyvel – így küldd be!

Hirdetés

Penny rejtvény – játssz és nyerj a Pennyvel- így küldd be!

A Penny reklám szórólapjában keresztrejtvényt találsz az utolsó oldalon.

A Szervező jelen Játék keretében heti rendszerességgel megjelentet különböző típusú rejtvényeket a reklámkiadványában. Ha a Résztvevő regisztrál és a rejtvény megfejtését feltölti az alábbiakban részletezett módon, akkor részt vesz a feladvány megfejtői között tartott sorsoláson. Az a Játékos nyer, akinek a megfejtése helyesnek bizonyul és megfelel jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeknek. A Játékban való részvételhez olyan helyes megfejtés feltöltése szükséges, ami megfelel a magyar helyesírás szabályainak, lehetőség szerint ékezetekkel és szóközzel ellátott. A megfejtés végén az írásjelek feltüntetése nem szükséges, valamint a rendszer nem tesz különbséget kis és nagy betűk között.

Hirdetés

Hogyan, hova kell feltölteni a megfejtést?

A Játékos a korábban megadott jelszavával belép a https://rejtveny.penny.hu/ oldalra és a „Megfejtés beküldése” menüpontra kattintva feltölti az általa helyesnek vélt megfejtést. A megfejtés feltöltését követően a Játékos automatikusan részt vesz a sorsoláson.

A Játékos az adott feladvány megfejtését a feladványt tartalmazó reklámkiadványban meghatározott határidő alatt töltheti fel. A Játékos a feltöltött megfejtését módosíthatja az adott megfejtés beküldésére megadott határidő alatt.

Hogyan történik a sorsolás?

A Sorsolás helyszíne a Szervező Logisztikai Központja (2351 Alsónémedi, Penny utca 2).

A Sorsolás a véletlenség elvének eleget tevő, számítógépes program segítségével történik, a sorolás nem nyilvános. A Szervező hetente 5 Nyertest és 5 Pótnyertest sorsol ki.

A Sorsolás pontos időpontja is a feladványt tartalmazó reklámkiadványban kerül közzétételre.

Hogyan lehet átvenni a nyereményeket, ha ilyen nagy szerencse éri az embert?

A Nyertes által megadott e-mail címen a Szervező értesíti a nyertes Játékost a sorsolást követő 5 munkanapon belül a nyereményéről és a nyeremény átvételének idejéről. A nyeremény átvételének helye a Nyertes által korábban megadott és kiválasztott Penny Market áruház.

Megtudhatom, hogy ki nyert? Valahol megjelenik a nyertesek listája?

Igen, megtudhatod! Az adott hét Nyerteseinek nevét megtekintheted a https://rejtveny.penny.hu/ oldalon a sorsolás időpontjától számított 15 napon belül.

óraátállítás

Óraátállítás október 25-én vasárnap! Mennyi is lesz az idő?

orbán bejelentése

Orbán Viktor bejelentése november 3-án