in ,

Praktiker Black Friday 2017

Hirdetés

Praktiker Black Friday 2017

 

Egyes értesülések szerint a A Praktiker Black Friday az áruházlánc webshopjára fókuszál az idén.

Hirdetés

Tehát mindenkinek érdemes lesz megtanulni, hogy hol is található a Praktiker áruház webshopja.

Bár 20 üzlettel rendelkezik Magyarországon a Praktiker, a „huszonegyedik”, azaz az online áruház fejlődése a legdinamikusabb. A webshop 2009 tavaszán kezdte meg működését, 2016 májusában teljesen megújult és immár a vállalat bevételeinek több mint 5 százalékát garantálja.

2015-ben a webshop részaránya a teljes forgalomhoz képest 1,6% volt, tavaly ez a szám már 4,1%-ra emelkedett, idén pedig már több mint 5%-ot tesz ki, miközben a forgalom is dinamikusan nő. 2017 első három negyedéve alapján az online áruház fejlődése töretlen: míg 2015-ben 50.000, 2016-ban 80.000, addig az idei évben már 120.000 megrendelést rögzítettek a webshopban, és az utolsó negyedév még hátravan. A Praktiker tapasztalatai szerint az offline áruházi vásárlás többszörösét költik a vevők online, az átlagos vásárlói kosár értéke meghaladja a bruttó 30 ezer forintot.

 A portál mobilra is optimalizált és intelligens

a vásárlók szokásaihoz igazodó keresőt kapott. Emellett a termékekről több képi, videó és szöveges információt érhetnek el használói. Ezzel párhuzamosan a logisztikai rendszer és a kiszolgáló háttér is teljes átalakításon ment keresztül. A webshop tervezését és programozást kizárólag magyar informatikai szakemberek végezték a Praktiker számára.

A webáruház fejlesztése a vásárlói visszajelzések alapján folyamatosan zajlik. Jelenleg is tart egy

új mobil applikáció

programozása és az elektronikus törzsvásárlói kártya bevezetése. Zajlik egy folyamatfejlesztés és kapacitásbővítés is a gyorsabb kiszolgálás és a rövidebb átfutási idők érdekében az online megrendelések esetén. A logisztikai háttér fejlesztése, az átvételi időablak kitolása, a kapcsolt szolgáltatások erősítése, illetve a fizetési módok bővítése – mobil NFC, VCC telefonos fizetés – szintén prioritás. A Praktiker hamarosan bevezeti az új dokumentum management rendszerét, valamint a kasszarendszer cserével egy időben az elektronikus számlázást is. Így a regisztrált felhasználók a webshopba belépve ą teljes online, és ha van törzsvásárlói kártyájuk, az offline vásárlástörténetüket is megtekinthetik, azok dokumentumaival együtt. A Praktiker megújult webshopja az Ország Boltja versenyen az „építkezés, kert” kategória népszerűségi díját nyerte el zsinórban másodszor. Az elismerést a legkiválóbb szolgáltatást nyújtó és legnépszerűbb webáruházak kapják meg évről évre.

Azonnal tudósítunk, amint valamit megtudtunk a Praktkier Black Friday akcióiról!

Egyelőre még csak egy reklám megy a tévében, hogy a cég felhívja a figyelmet , részt vesz a Fekete péntek november 24-i akciójában.

fekete péntek vagy black friday

Black Friday vagy Fekete péntek, mindegy: közeleg!

obi-akció-1

Obi akció: ajtók és ablakok szuper árakon!